Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

ΦΩΤΟ: Ξεχωριστή η συμμετοχή των φαντάρων στην πορεία του Πολυτεχνείου


Ξεχωριστή ήταν η συμμετοχή στην πορεία του Πολυτεχνείου.
Φαντάροι βρέθηκαν και φέτος στην πρώτη γραμμή του αγώνα, μαζί με τους υπόλοιπους αγωνιστές φοιτητές στο μπλοκ του Πολυτεχνείου.
Καταδικάζοντας τη δράση των στρατοκρατών φασιστών δικτατόρων που έστειλαν τα τανκς να τσακίσουν την Εξέγερση.
Καταδικάζοντας την κυβέρνηση της ΝΔ που εμπλέκει τον λαό μας στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς και στον πόλεμο της Ουκρανίας.
Καταδικάζοντας τις κυβερνήσεις ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ που μετέτρεψαν τη χώρα σε τεράστιο πολεμικό ορμητήριο των Αμερικανών.
Φορώντας την στρατιωτική στολή και συμμετέχοντας στην μεγαλειώδη αντικυβερνητική και αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση έστειλαν το δικό τους μήνυμα ενάντια στον ελληνο-τουρκικό ανταγωνισμό, το βρώμικο κυνήγι των προσφύγων και την συμμετοχή του ελληνικού στρατού σε ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις. 

Ταυτόχρονα καταδίκασαν την αυταρχική επίθεση της κυβέρνησης που στο πρόσωπο του συνφάνταρου που διώκεται γιατί με δημόσια δήλωση του κατήγγειλε την εμπλοκή-συμμετοχή του ελληνικού κράτους στον πόλεμο στην Ουκρανία, επιχειρείται η φίμωση του κινήματος των φαντάρων -θυμίζουμε τις εκατοντάδες υπογραφές φαντάρων από δεκάδες στρατόπεδα-, η τρομοκράτηση όσων στέκονται απέναντι στην επικίνδυνη και αδίστακτη κυβερνητική πολιτική και επιδιώκουν το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου.  
Στεκόμαστε στο πλευρό του αγωνιζόμενου λαού μας. 

Με κίνημα Μαζικό Μέσα και Έξω από τον Στρατό για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, ενάντια στον Πόλεμο και τον Εθνικισμό, τον Ρατσισμό και Φασισμό, την ΕΕ, το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ.

Ενάντια σε πολεμικούς εξοπλισμούς και προσλήψεις δεκάδων χιλιάδων Μισθοφόρων Στρατιωτών ΟΒΑ/ΕΠ.ΟΠ.

Δεν Σκοτώνουμε-Δεν σκοτωνόμαστε για τα συμφέροντα ελληνικής ολιγαρχίας, ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ

Μαζί Έλληνες και Τούρκοι φαντάροι, νέοι και εργαζόμενοι πρέπει να Αγωνιστούμε για τα κοινά ταξικά μας συμφέροντα, ενάντια στις κυβερνήσεις και στον κόσμο του πλούτου που επιβάλλει την εκμετάλλευση και καταπίεση μας.

Εμπρός λοιπόν για της Γενιάς μας τα Πολυτεχνεία.   

 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

diktiospartakos.blogspot.com 

diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου