Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Ότι Γελοιότητα και Αυθαιρεσία στην 31η Ταξιαρχία: στην 110 ΑΚ/ΜΜΠ η Πρόεδρος της Δημοκρατίας σβήνει ποινές μόνο σε Αξιωματικούς;

Όλοι γνωρίζουν ότι "τους τιμωρημένους με πειθαρχικές ποινές, αξιωματικούς, ανθυπασπιστές, υπαξιωματικούς και οπλίτες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και τους σπουδαστές των αντίστοιχων Σχολών, απαλλάσσει, από την έκτιση του υπολοίπου αυτών των ποινών τους η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, με την ευκαιρία των εορτών της Πρωτοχρονιάς.
Η απαλλαγή θα ισχύσει από σήμερα 31 Δεκεμβρίου 2022 για όλες τις επιβληθείσες ποινές".

Στην 33η Ταξιαρχία και πιο συγκεκριμένα στην 110 ΑΚ/ΜΜΠ αρμόδιοι Αξιωματικοί ισχυρίζονται ότι η απόφαση της Προέδρου της Δημοκρατίας αφορά μόνο Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς.
Μάλιστα, ετοιμάζονται να βγάλουν και να ανακοινώσουν πρόγραμμα Υπηρεσιών χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τους τις αποφάσεις ακόμη και της Προέδρου της Δημοκρατίας.
Το ΓΕΣ τα γνωρίζει όλα αυτά;
Τα επιβεβαιώνει;
Ο Διοικητής που καλείται να υπογράψει τις Υπηρεσίες τι θα πράξει;
Όλα αυτά είναι εν γνώση του Ταξιάρχου;
Τι θα κάνει τώρα που ενημερώθηκε από το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ;
Τι άλλη Αυθαιρεσία θα δούμε στου Παραλόγου τη θητεία από τους Αξιωματικούς;

Καλούμε τους συνφάνταρους να σταθούν στο πλευρό μας και μαζί να δώσουμε τον αγώνα για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Κανένας Φαντάρος να μην πάει ΔΕΑ: Ένας χαμάλης είναι που κυνηγά φαντάρους, πληρώνει τα πάντα, χώνεται από όλους και κυρίως περιφρονείται από όλους.  
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου