Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Με ποιον ισχυρό επιχειρηματία έχει αναπτύξει σχέσεις ο ΑΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρος;

Έσπασε το βρώμικο σπυρί των Ενόπλων Δυνάμεων;
Οι παράπλευρες απώλειες του σοβαρού σκανδάλου των παρακολουθήσεων των ΑΓΕΕΘΑ Φλώρου και ΑΓΕΣ Λαλούση από την ΕΥΠ και την κυβέρνηση Μητσοτάκη-ΝΔ είναι όλα αυτά που ο λαός μας μαθαίνει ότι συμβαίνουν στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Αυτοί λοιπόν αστοί πολιτικοί και αντιδραστικοί Στρατοκράτες που αλληλοδιαπλέκονται με πρεσβείες, πολεμικές βιομηχανίες και επιχειρηματίες....
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ τον Ελεύθερο Συνδικαλισμό των φαντάρων γιατί λέει θέλουν να κρατήσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις μακρυά από τον κομματισμό!
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και οι ακροδεξιοί καραβανάδες, τα λένε αυτά και φτιάχνουν τα βύσματα της ΟΝΝΕΔ-ΔΑΠ, τους γόνους των πλουσίων.
ΤΙΜΩΡΟΥΝ τον συνφάνταρο και τον τρέχουν στο Στρατοδικείο γιατί άσκησε κριτική στην κυβέρνηση που εμπλέκεται-συμμετέχει στον βρώμικο πόλεμο στην Ουκρανία, παίρνοντας θέση στο πλευρό των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.

ΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ  
ΠΡΩΤΟΝ: Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν εμπιστεύεται τον ΑΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρο και τον παρακολουθεί γιατί τον υποψιάζεται για το ενδεχόμενο να παίρνει μίζες από τις πολεμικές βιομηχανίες.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Documento, το πραγματικό ενδιαφέρον για την παρακολούθηση του ΑΓΕΕΘΑ Φλώρου σχετίζεται με τις προμήθειες οπλικών συστημάτων και τα οικονομικά του στοιχεία.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ο ΑΓΕΕΘΑ Φλώρος δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση της ΝΔ και την υποψιάζεται ότι τον παρακολουθούσε!
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ήταν στόχος παρακολούθησης τουλάχιστον από το πρώτο τρίμηνο του 2022, ωστόσο, φαίνεται πως και ο ίδιος έπαιρνε μέτρα προστασίας προκειμένου στις συνομιλίες τους να μην αγγίζει θέματα που μπορεί να τον εκθέσουν.
Ο ΑΓΕΕΘΑ Φλώρος, χρησιμοποιούσε την εφαρμογή SIGNAL στο τηλέφωνο, επειδή είχε την πληροφορία ότι τα συστήματα της ΕΥΠ δεν μπορούν να την καταγράψουν.
Πηγή την οποία επικαλείται η εφημερίδα, αναφέρει ότι η παρακολούθηση Φλώρου είχε κύριο στόχο τις επιλογές του στα εξοπλιστικά προγράμματα, τα οποία ήταν πρώτη προτεραιότητα του Μαξίμου, αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί ότι όλα τα εξοπλιστικά προγράμματα θα έπρεπε πρώτα να έχουν περάσει από το Μέγαρο Μαξίμου.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Στρατηγός έχει παρακολουθηθεί σε συνομιλίες του που αφορούσαν ισραηλινά συστήματα αλλά και τα ελικόπτερα Black Hawk, τα οποία ο Ν. Παναγιωτόπουλος είχε πει στη Βουλή ότι θα προμηθευτεί η Ελλάδα από τις ΗΠΑ.
ΤΡΙΤΟΝ, ο ΑΓΕΕΘΑ Φλώρος βρίσκεται στα μαχαίρια με τον Υπουργό Άμυνας και την κυβέρνηση της ΝΔ συνολικά για το ζήτημα των πολεμικών εξοπλισμών.
Όπως φαίνεται από τις συνομιλίες που έχουν καταγραφεί υπήρχε σαφής διάσταση μεταξύ του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και του Υπουργού Άμυνας. Παρά το γεγονός ότι ο Στρατηγός ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός στα όσα έλεγε από το τηλέφωνο, φαίνεται πως η ΕΥΠ έχει καταγράψει τον ίδιο να εκφράζεται κατά του υπουργού Νίκου Παναγιωτόπουλου, αλλά και συνολικά της πολιτικής ηγεσίας.
Κομπάζει συχνά για την αγάπη του για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, γεγονός όμως που θεωρήθηκε αρκετές φορές από αυτούς που τον παρακολουθούσαν ως τακτική, ακριβώς για την πιθανότητα να είναι υπό παρακολούθηση.
ΤΕΤΑΡΤΟΝ, ο ΑΓΕΕΘΑ Φλώρος έχει αναπτύξει ιδιαίτερα θερμή σχέση με ισχυρό επιχειρηματία. 
Ποιος είναι αυτός και τι δουλειά έχει με την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων;
Το ρεπορτάζ της εφημερίδας, αναφέρει πως στα ενημερωτικά δελτία από την παρακολούθηση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ που έφταναν στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Φλώρος εμφανίζεται ως μη συνεργάσιμος με το υπουργείο, ενώ έχουν καταγραφεί συνομιλίες του ίδιου με ισχυρό επιχειρηματία, με την ΕΥΠ να επιδεικνύει ιδιαίτερο ενδιαφέρον γι’ αυτήν τη σχέση.

ΤΙ ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΑΜΠΑ...
Γίνονται αυτά στις Ένοπλες Δυνάμεις;
Η κυβέρνηση της ΝΔ, με την στήριξη του στρατιωτικού και δημοσιογραφικού κατεστημένου, των επιχειρηματιών, των ξένων πρεσβειών, των πολεμικών βιομηχανιών και των καθηγητάδων προωθεί πολεμικούς δεκάδων δις ευρώ...
Εις βάρος των τεράστιων κοινωνικών αναγκών.
Δεν δίνει αυξήσεις στους μισθούς και χτυπά κάθε κινητοποίηση με τους Τραμπούκους των ΜΑΤ που χαρτζιλίκωσε με 600 ευρώ τα Χριστούγεννα.
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ

 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com
Στοιχεία αντλήσαμε από το άρθρο Η κυβέρνηση «καθαιρεί» τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου