Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Μα τι γίνεται πια στο αμαρτωλό Γ Σώμα Στρατού; Τις γνωρίζει αυτές τις βυσματικές Αποσπάσεις στη ΛΑΦ Θεσ/κης ο Αντιστράτηγος Σ.Κωστάκογλου;

ΛΑΦ Θεσσαλονίκης και Γ Σώμα Στρατού: το άνδρο της Βυσματοκρατείας με κάλυψη και πρωταγωνιστικό ρόλο στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας.
Η ξεφτίλα του να κυνηγάς γαλόνια και ψήφους αλλά να βγάζεις πύρινους εθνικιστικούς και μιλιταριστικούς λόγους

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Επειδή διαβάζουμε τις τελευταίες ημέρες τις καταγγελίες και τα ερωτήματα του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ προς το ΓΕΣ και το Γ΄ΣΣ, θα θέλαμε να προσθέσετε και το εξής ερώτημα προς την ηγεσία, με την απαίτηση της επιβεβαίωσης ή της διάψευσης.

Στη ΛΑΦ Θεσσαλονίκης, υπάρχει στέλεχος με κρίσιμο ρόλο για τους στρατιώτες, ο οποίος εδώ και δύο μήνες έχει βγει από τις αποσπάσεις.
Παραμένει στο πόστο χωρίς να έχει επιστρέψει στη μονάδα του εκτός της πόλεως Θεσσαλονίκης;
Το στέλεχος αυτό παρόλο που δεν υπάρχει στις αποσπάσεις, καλύπτει συγκεκριμένο κρίσιμο πόστο για την ομαλή λειτουργία της ΛΑΦ.
Πόσα χρόνια είναι με απόσπαση και γιατί δεν επιστρέφει στη μονάδα;
Τι λέει γι' αυτό όπως και για πολλά άλλα στη ΛΑΦ ο Στρατηγός Κωστάκογλου;
Επιβεβαιώνει τις καταγγελίες το ΓΕΣ;

 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com  

1 σχόλιο:

  1. Είναι πολύ απλό μερικές μονάδες στέλνουν άτομα,ανά μήνα και δεν θέλουν πολύ να πάνε επειδή έχει ωράριο μεγάλο και είναι και απόγευμα μερικές φορές,λογικό αλλά δεν έχει καμία σχέση με την ειδικότητα όμως δεν στέλνουν τυχαία τα άτομα εκεί αλλά αυτούς που θεωρούν άχρηστους και δεν τους κάνουν τα χατίρια.αποψη μου θα έπρεπε καθαρά να μην στρατιώτες η άλλο πρωσοπικο εκεί αλλά να γίνει ένα άλλο τμήμα που να είναι καθαρά για την λέσχη όπως εινάι τα ταμεία η την μουσική.Δεν χρειάζεται να πάνε άτομα από επιχειρησιακή μονάδα και να χάνουμε πρωσοπικο, μπορεί κάποιοι να έχουν άτομα και κάποιες μονάδες δεν έχουν και κάθε χρόνο τα ίδια .Ας πάρουν άτομα που να είναι καθαρά για αυτά τα θέματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή