Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη-ΝΔ στέλνει εν κρυπτώ κι άλλα πυρομαχικά στην Ουκρανία; Με την ανοχή της αντιπολίτευσης των αστικών κομμάτων;

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη-ΝΔ στέλνει εν κρυπτώ κι άλλα πυρομαχικά στην Ουκρανία;  Με την ανοχή της αντιπολίτευσης των αστικών κομμάτων;
Σαιτ που ασχολείται με στρατιωτικά ζητήματα αποκαλύπτει με φωτογραφίες και βίντεο ότι νταλίκες με ξένες πινακίδες μπήκαν σε αποθήκες πυρομαχικών των Ενόπλων Δυνάμεων, φόρτωσαν και αναχώρησαν για την Ουκρανία! 
Είναι ένα ακόμη επεισόδιο της συμμετοχής της κυβέρνησης Μηστοτάκη-ΝΔ στον πόλεμο κατά του Πούτιν (όπως τονίζει ο πρωθυπουργός).
Πρέπει να επισημάνουμε ότι αφενός η συγκεκριμένη επιχείρηση γίνεται εν κρυπρώ από τον λαό μας, από μια κυβέρνηση που επιχειρεί με τρομοκρατικές διώξεις να καταστείλει τις αντιδράσεις των φαντάρων.
Ταυτόχρονα, η αντιπολίτευση των αστικών κομμάτων που προσκυνά το ΝΑΤΟ κρατά σιγή ασυρμάτου και δεν αναδεικνύει την επικίνδυνη αυτή εξέλιξη, που εμπλέκει ακόμη περισσότερο τον λαό μας στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς.
  απόδειξηΥπάρχουν και κάποια βίντεο:


Σε πρόσφατη ανακοίνωση μας γράφαμε:
O Ελληνικός Στρατός γιορτάζει και στέλνει ξανά όπλα/πυρομαχικά στην Ουκρανία!
Η κυβέρνηση της ΝΔ, ακολουθώντας τα βήματα του πρώην ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου, όπου επιχείρησε να αναβαθμίσει την στρατιωτικοποίηση του λαού μας διασπείροντας τον εθνικισμό και το μιλιταρισμό, δίνοντας φαιδρά χαρακτηριστικά σε κάθε Εορτασμό των Ενόπλων Δυνάμεων που θα ζήλευαν και οι Χουντικοί φασίστες Συνταγματάρχες της Χούντας του 1967, προβάλλει με ξεχωριστό τρόπο την Γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων.
Όμως υπάρχει μια συγκυρία που αναδεικνύει ποιες ακριβώς είναι αυτές οι Ένοπλες Δυνάμεις, Ποιος είναι ο ρόλος τους και Ποιον υπηρετούν.
Υπάρχει καταρχήν η συγκυρία της δίωξης του συνφάνταρου που σέρνεται στο Στρατοδικείο γιατί ακριβώς με δημόσια δήλωση του αρνήθηκε την εμπλοκή/συμμετοχή του ελληνικού κράτους και του ελληνικού αστικού στρατού στον πόλεμο της Ουκρανίας.
Υπάρχει η συγκυρία της ενημέρωσης από τον Αμερικανό Υπουργό Άμυνας Λ.Όστιν ότι η Ελλάδα θα στείλει κι άλλο «πακέτο» πυρομαχικών στην Ουκρανία!
 Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. 
Ο Υπουργός Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλος κατά την παρέμβασή του σε Τηλεδιάσκεψη (VTC) της Ομάδας Επαφής για την Άμυνα στην Ουκρανία, η οποία οργανώθηκε με πρωτοβουλία του Υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Ώστιν , αναφέρθηκε στην ανθρωπιστική και αμυντική βοήθεια που έχει παρασχεθεί, από τη χώρα μας στην Ουκρανία, όπως πυρομαχικά 155 χλσ. και τεθωρακισμένα οχήματα μάχης BMP-1. 
Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε, επίσης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος. 
Μετά την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης ο Αμερικανός υπουργός Λ.Όστιν πληροφόρησε ότι το ελληνικό κράτος, όπως και η Σουηδία, ο Καναδάς, η Γερμανία και φυσικά και οι ΗΠΑ, θα στείλει κι άλλο «πακέτο» πυρομαχικών στην Ουκρανία, ενώ συζητήθηκε το ενδεχόμενο να σταλεί στη Ουκρανία και το ρωσικής κατασκευής, αλλά ελληνικής ιδιοκτησίας, αντιαεροπορικό σύστημα S-300 που βρίσκεται στην Κρήτη ή TOR M1.
Το ελληνικό κράτος, σύμφωνα με τον Λόιντ, θα στείλει βλήματα των 155 χιλιοστών.
Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, η Σουηδία στέλνει πακέτο αεράμυνας ύψους 287 εκατομμυρίων δολαρίων, η Ισπανία δύο επιπλέον συστήματα και πυραύλους HAWK, ενώ ο Καναδάς στέλνει πακέτο αμυντικής υποστήριξης 500 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Όστιν ενημέρωσε ότι η Γερμανία θα ενισχύσει τις δυνατότητες του πυροβολικού στην Ουκρανία παρέχει πυραύλους σε συστήματα πολλαπλών πυραύλων εκτόξευσης.
Τα παραπάνω αποδεικνύουν την θρασυδειλία της κυβέρνησης της ΝΔ που ενώ καταστέλλει όσους εναντιώνονται στην πολεμοκάπηλη αστική πολιτική, δεν ενημερώνει τον λαό μας για τις επικίνδυνες επιλογές της αφού ξέρει ότι το 70% των πολιτών καταδικάζουν την ελληνική εμπλοκή/συμμετοχή στον πόλεμο στην Ουκρανία και την αποστολή όπλων στον Ουκρανικό στρατό από τα αποθέματα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Είναι η κυβέρνηση της ΝΔ και το αντιδραστικό στρατιωτικό κατεστημένο που συγκροτεί συμμαχίες με τις ΗΠΑ και τη Γαλλία, εμπλέκεται στους πιο επιθετικούς σχεδιασμούς και επεμβάσεις του ΝΑΤΟ και των δυτικών ιμπεριαλιστικών δυνάμεων, στέλνει PATRIOT στην Σαουδική Αραβία, προκειμένου να αναβαθμιστεί η ελληνική άρχουσα τάξη και να κερδίσουν συμβόλαια οι Έλληνες επιχειρηματίες.

Εμείς γυρνάμε την πλάτη στους εθνικιστικούς-μιλιταριστικούς Εορτασμούς των Ενόπλων Δυνάμεων και βρισκόμαστε απέναντι στον σύγχρονο επιθετικό και εχθρικό για τους λαούς ρόλο του Ελληνικού Στρατού.
Οι ιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί κλιμακώνονται, απειλώντας την Ανθρωπότητα ακόμη και με πυρηνική καταστροφή.
Το Αντιπολεμικό Κίνημα πρέπει να παρέμβει άμεσα με αναβαθμισμένο τρόπο και στόχο το Μπλοκάρισμα της Πολεμικής Μηχανής.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

diktiospartakos.blogspot.com 

diktiospartakos@hotmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου