Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

12η Μεραρχία: Οργή για τα ψέματα-θα κατηγορήσουν τον Νεκρό Φαντάρο ότι Σκοτώθηκε γιατί πήγε να κάνει Σαμποτάζ ή με δική του πρωτοβουλία;

ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ
Είναι ο Ελληνικός Στρατός το 2023.
Ο πιο σκληρός και αδίστακτος μηχανισμός της άρχουσας τάξης προκειμένου να καταστείλει τον εργαζόμενο λαό και να επιβάλλει τα κερδοφόρα σχέδια του κατεστημένου, εντός και εκτός συνόρων.
Είναι ο μηχανισμός που Δολοφονεί  φαντάρους και χαμηλόβαθμα στελέχη, τα φτωχόπαιδα που στρατολογούνται ως Πραιτοριανοί και Επαγγελματίες του Πολέμου.
Αυτά τα αισχρά και αηδιαστικά που συμβαίνουν στην 12η Μεραρχία προκειμένου να συγκαλύψουν τις ευθύνες Αξιωματικών απογειώνουν την οργή και την αγανάκτηση.
Γιατί δεν μπορεί κανείς να αποδεχτεί ότι ενδέχεται να κατηγορήσουν τον Νεκρό Συνφάνταρο ότι έχασε την ζωή του από την έκρηξη καυστήρα σε στρατόπεδο της Αλεξανδρούπολης επιχειρώντας Σαμποτάζ στη μονάδα.
Σε δύο νέες Επιστολές που έφτασαν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ αμφισβητούνται τα άθλια σενάρια, θυμίζοντας το πως ο Στρατός είχε κινηθεί αμέσως μετά το θανατηφόρο δυστύχημα.
Μας αναφέρουν:    
Δεν ήταν σαμποτάζ.
Το παλικάρι ήταν στα μαγειρεία για εργασίες.
Το πλάκωσε και τον σκότωσε το πέτρινο ντουβάρι  που τον χώριζε από το λέβητα.
Δείτε Υποκρισία.
Ο Ελληνικός Στρατός τότε πλήρωσε όλα τα έξοδα της κηδείας του... Βάλανε κι ένα εκκλησάκι μετά εκεί που έγινε το δυστύχημα.
Πως μπορούν μετά από 12 χρόνια που η υπόθεση οδηγείται στην δικαστική αίθουσα να επεξεργάζονται σενάρια, κατηγορώντας τον νεκρό στρατιώτη για Σαμποτάζ;

Επειδή όμως το σενάριο του Σαμποτάζ θα ξεσηκώσει και τις πέτρες, φήμες κάνουν λόγο ότι ενδεχομένως η υπερασπιστική γραμμή να υποστηρίξει ότι ο Νεκρός φαντάρος φταίει για το ατύχημα γιατί κινήθηκε με δική του πρωτοβουλία!
Αναρωτιόμαστε, τι θα ακουστεί στην δικαστική αίθουσα:
ότι ο συνφάνταρος ξύπνησε εκείνο το πρωί και είπε "δεν πάω να φτιάξω τον καυστήρα;"

Χαμηλόβαθμο στέλεχος αποκαλύπτει ποιο είναι το Πρωτόκολλο συντήρησης, το οποίο δεν τηρήθηκε.
Καταρχήν, προβλέπεται η συντήρηση καυστήρων ΜΟΝΟ από εξειδικευμένο συνεργείο και γίνεται με δαπάνη της Ταξιαρχίας.
Συνήθως πρόκειται για ιδιωτικό συνεργείο που αναλαμβάνει τις εργασίες συντηρήσεως σε όλες τις μονάδες του σχηματισμού.
Μετά το πέρας των εργασιών συντήρησης υποβάλλεται Έκθεση στο 4ο Γραφείο, κόβει τιμολόγιο και πληρώνεται.
Επίσης, υπογράφεται το Βιβλίο Συντηρήσεως.
Αναρωτιόμαστε, έγιναν όλα αυτά;
Τηρήθηκε το Πρωτόκολλο;
Αν όχι, γιατί;
Για να κάνουν οικονομία;
Τι έγινε το σχετικό κονδύλι;

Αλήθεια, αντί να κτίζουν εκκλησάκια, να ξοδεύουν χρήματα σε Αγήματα και Τιμητικές Βολές -που συγκαλύπτουν τα Άτιμα Εγκλήματα τους-, δεν θα μπορούσαν να λάβουν μέτρα, να τηρήσουν τα Προβλεπόμενα, ώστε να μην χαθεί ένας νέος Άνθρωπος;
Που τώρα τον Κατηγορούν για να απαλλαγούν των ευθυνών τους και να συνεχίσουν Ανεμπόδιστα την Καριέρα τους; 

Θυμίζουμε:
12η Μεραρχία: Οργή για τα σενάρια συγκάλυψης των ευθυνών Αξιωματικών για το Νεκρό φαντάρο
Στον στρατό σε Σκοτώνουν και μετά τυλίγουν το φέρετρο σου με μια σημαία...
Τεράστια οργή επικρατεί στους συνφάνταρους και τα χαμηλόβαθμα στελέχη που υπηρετούν στην 12η Μεραρχία.
Παράλληλα, επικρατεί τεράστια ανησυχία καθώς συνειδητοποιούν το πόσο Αναλώσιμοι είναι στον Στρατό, ότι η Υγεία και η Ζωή τους δεν έχουν καμιά αξία.
Αιτία τα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει σχετικά με τις άθλιες μεθοδεύσεις συγκάλυψης των τεράστιων ευθυνών των αρμοδίων Αξιωματικών για την απώλεια ζωής συναδέλφου σε στρατόπεδο της Αλεξανδρούπολης το 2011.
Η σχετική ανακοίνωση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Το θέμα έρχεται ξανά στο προσκήνιο καθώς χρειάστηκαν 12 χρόνια για να οδηγηθεί η υπόθεση στο Δικαστήριο, ενώ οι όποιες προσπάθειες του στρατιωτικού κατεστημένου αποσκοπούν στο να μην λαβωθεί το Γόητρο του Στρατού, να μην υπάρξουν αποζημιώσεις.
Ταυτόχρονα, προσδοκούν να επιβάλλουν την Ατιμωρησία των εμπλεκόμενων Αξιωματικών, Υψηλόβαθμων και μη.
Η Δίκη θα διεξαχθεί άμεσα ενώ οι Κρίσεις των Αξιωματικών θα γίνουν τον Μάρτιο και επιδιώκουν την συνέχεια της καριέρας Ανώτερου Αξιωματικού.

Σύμφωνα με τα σενάρια υπεράσπισης των εμπλεκόμενων αξιωματικών που μας γνωστοποιούνται από τις καταγγελίες φαντάρων και χαμηλόβαθμων στελεχών επιδιώκονται τα εξής:
είτε θα υποστηριχτεί ότι πρόκειται για Σαμποτάζ που έκανε στη μονάδα ο Νεκρός συνφάνταρος.....
Ένα σενάριο που φαντάζει δύσκολο να αποτελέσει τελικά την υπερασπιστική γραμμή των εμπλεκόμενων Αξιωματικών υπό των φόβο των οργισμένων αντιδράσεων εντός και εκτός του Στρατού.
Είτε θα επικαλεστούν ότι με προσωπική πρωτοβουλία ο άτυχος φαντάρος πήγε να επιδιορθώσει τον καυστήρα ως θερμουδραυλικός, χωρίς να το ξέρουν οι αρμόδιοι Αξιωματικοί και προκάλεσε την έκρηξη αυτού!
Να θυμίσουμε ότι ο Στρατός με αντίστοιχες άθλιες μεθοδεύσεις είχε επιχειρήσει να συγκαλύψει τις τεράστιες ευθύνες των αξιωματικών που προκάλεσαν το θανατηφόρο δυστύχημα στο Φυλάκιο Μανίτσα, όταν πέντε στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους από ηλεκτροπληξία, στην προσπάθειά τους να σηκώσουν τον ιστό της σημαίας και να τον τοποθετήσουν στη βάση του, μετά από διαταγή. Ο ιστός ακούμπησε στο μετασχηματιστή υψηλής τάσης της ΔΕΗ που βρισκόταν δίπλα με αποτέλεσμα οι στρατιώτες να χτυπηθούν από το ρεύμα και να βρουν ακαριαίο θάνατο…

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΝ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ
Μια αθωωτική απόφαση του Δικαστηρίου θα είχε τις εξής συνέπειες:
Καταρχήν, η οικογένεια του άτυχου συνφάνταρου χάνει το δικαίωμα συγγενής πρώτου βαθμού να διοριστεί στο Υπουργείο Άμυνας ως μέλος του Πολιτικού προσωπικού.
Σε δεύτερο επίπεδο δεν θα υπάρξει Αποζημίωση της τάξης των εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που προβλέπεται σε ανάλογα δραματικά περιστατικά.
Κυρίως όμως δεν θα υπάρξει Τιμωρία των υπευθύνων.
Και έχει τεράστια σημασία το μήνυμα που θα στείλει η δικαστική αίθουσα.
Καθημερινά, σε μονάδες σε ολόκληρη την Ελλάδα, οι Διοικητές αντί να κάνουν εργασίες συντήρησης μέσων και εγκαταστάσεων με ειδικό προσωπικό, πληρώνοντας με χρήματα από τα σχετικά κονδύλια, εκμεταλλεύονται εργασιακά τους φαντάρους που τους παράσχουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους με δέλεαρ περισσότερες Εξόδους ή Άδειες. 
Από την άλλη μεριά υπάρχουν τεράστια ερωτήματα για την οικονομική διαχείριση.
Αλήθεια, τι γίνονται αυτά τα κονδύλια;
Δεξιώσεις;

Εμείς Απαιτούμε τη Δικαίωση του Νεκρού συναδέλφου.
Και η Δικαίωση του θα έρθει μέσα από την παραδειγματική Τιμωρία των υπευθύνων Αξιωματικών.
Δικαίωση του θα είναι να σταματήσουν όλα αυτά που προκαλούν καθημερινά ατυχήματα και θέτουν την υγεία και την ζωή των συναδέλφων σε μεγάλο κίνδυνο.
Δικαίωση του θα είναι να Αγωνιστούμε ενάντια στην Εργασιακή Εκμετάλλευση κατά τη διάρκεια της Υποχρεωτικής Στρατιωτικής θητείας.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου