Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

ΚΕΤΘ Αυλώνας: Σημαντική παρέμβαση-εξόρμηση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Την Κυριακή 29/01/2023 μέλη της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ πραγματοποίησαν μια πολύ σημαντική εξόρμηση στο ΚΕΤΘ Αυλώνας.
Ουσιαστικά βρεθήκαμε μπροστά στον νέο Στρατό του νέου Δόγματος που ενοποιεί την πολεμική-κατασταλτική δράση του εναντίον εσωτερικού και εξωτερικού εχθρού. Όπου εμπλουτίζονται τα Μισθοφορικά χαρακτηριστικά με την είσοδο χιλιάδων Επαγγελματιών Στρατιωτών, νέων που κάνουν το τεράστιο λάθος να βλέπουν την στρατιωτική μισθοφορική πορείας ζωής ως διέξοδο από την Ανεργία, ταυτισμένοι με τις πιο κατασταλτικές και πολεμικά τυχοδιωκτικές επιλογές της άρχουσας τάξης.
Καταρχήν, μοιράστηκαν εκατοντάδες κείμενα σε γονείς νεοσυλλέκτων της ΕΣΣΟ Ιανουαρίου που κατετάγησαν Υποχρεωτικά στον Στρατό και αντιμετωπίζουν πλήθος προβλημάτων.
Το Μήνυμα που απευθύναμε στους γονείς είναι να σταματήσουν να επιδιώκουν τη βελτίωση της θέσης του στρατευμένου παιδιού τους μέσω του βύσματος και να αγωνιστούν μαζί μας για την συλλογική αγωνιστική υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους.
Τους καλέσαμε να σταματήσουν να πληρώνουν για τα πάντα (για τα ρούχα, το νερό, το φαγητό, τις μετακινήσεις σε Έξοδο-Άδεια κλπ), να σταματήσουν να είναι τα θύματα της αδίστακτης οικονομικής τους εκμετάλλευσης από το ελληνικό αστικό κράτος Άμυνας/Ασφάλειας που έμμεσα τους φορολογεί με 5000-6000 ευρώ, όσο είναι το οικονομικό κόστος της στρατιωτικής θητείας.
Τους καλέσαμε να Παραπονεθούν στην Διοίκηση του ΚΕΤΘ Αυλώνας και στο ΓΕΣ για το γεγονός ότι ο στρατός δεν εξασφαλίζει ένα πιάτο φαγητό και θέρμανση, τις στοιχειώδεις συνθήκες υγιεινής και καθαριότητας.
Στους εκατοντάδες συνφάνταρους και τους ΕΠ.ΟΠ. μοιράσαμε κείμενο Ελλήνω και Τούρκων φαντάρων ενάντια στο ενδεχόμενο πολεμικής σφαγής των λαών του Αιγαίου εξαιτίας του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού για το μοίρασμα των ΑΟΖ, των ενεργειακών κοιτασμάτων, τον έλεγχο των θαλάσσιων διαδρόμων και των εναέριων διαδρομών σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο.
Καλούμε ξανά τους ΕΠ.ΟΠ. να δηλώσουν Παραίτηση από τον Στρατό.
Είναι Μισθοφόροι Στρατιώτες, πληρώνονται για να κυνηγούν πρόσφυγες-μετανάστες, να σπάνε απεργίες, για να πάνε στην Αφρική και Μέση Ανατολή να σκοτώσουν και να σκοτωθούν για τα συμφέροντα ιμπεριαλιστικών δυνάμεων και Ελλήνων επιχειρηματιών, στα Βαλκάνια και την Ανατολική Ευρώπη συμμετέχοντας στα στρατεύματα του ΝΑΤΟ που στέκουν απέναντι στην Ρωσία.    
Κανένας δεν έχει δικαίωμα να χαράζει την πορεία της ζωής του με το αίμα και την προσφυγιά των λαών που προκαλεί ο πόλεμος.
Εξασφαλίζοντας την οποία σταθερότητα στη δουλειά και μια αμοιβή που προέρχεται από την καταπίεση και εκμετάλλευση των λαών.  
Και κανείς δεν μπορεί να ξεχνά ότι το αστικό κράτος τους προσλαμβάνει για να μην υπάρχουν κοινωνικές αντιδράσεις όταν η ελληνική σημαία σκεπάσει το φέρετρο τους.
Τους καλούμε να Παραιτηθούν από τις Ένοπλες Δυνάμεις και να αγωνιστούν με το σύνολο του κόσμου της εργασίας για τα σύγχρονα δικαιώματα της εργατικής τάξης.   

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου