Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Στρατόπεδο Πατσούκα Αλεξανδρούπολη: Σκοπιά σε Βρεφονηπιακό Σταθμό-Αν είναι δυνατόν!

Τι άλλο θα κάνει το στρατιωτικό κατεστημένο;
Πόσο ακόμη θα χώσουν τους συνφάνταρους;
Δεν φτάνει που μας βάζουν σκοπιά στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις-ΚΑΑΥ όταν κάνουν τσάμπα τα μπανάκια και τις διακοπές τους οι Αξιωματικοί...
Τώρα μας βάζουν σκοπιά και σε Βρεφονηπιακούς σταθμούς!
Τι ωραία εικόνα για τα παιδάκια που πρέπει να μάθουν να ζουν σε ένα στρατιωτικοποιημένο περιβάλλον, με τον μιλιταρισμό και τρομάζει τα πρώτα βήματα τους στην ζωή...
Σύμφωνα με την Επιστολή Καταγγελίας που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ στο Στρατόπεδο Πατσούκα που είναι στην Αλεξανδρούπολη, βάζουν φαντάρο ή ΟΒΑ σκοπιά άοπλη, την ήμερα, στα πέριξ του βρεφονηπιακού σταθμού. 
Το έργο, με προϋπολογισμόµού 637.397 ευρώ, χρηματοδοτείται με το ποσό των 533.200 ευρώ, από δωρεά του Κοινωφελούς Ιδρύµατος «Βασιλείου Γ. Μελά για την Προσχολική Αγωγή» και το ποσό των 104.197 ευρώ (ανώτατο όριο δαπάνης) που βαρύνει τον προϋπολογισμό του ΥΕΘΑ.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Από την άλλη μεριά δεν μπορεί να μην αναγνωρίσει κανείς την προσπάθεια της κυβέρνησης της ΝΔ και του Υπουργείου Άμυνας να επεκτείνει τα προνόμια των Αξιωματικών και να Γκετοποιήσει τους Στρατιωτικούς ώστε διαμορφώνοντας τους την αντίληψη ότι ο Στρατός είναι Υπεράνω της Κοινωνίας να μπορεί να τον στρέψει εναντίον του λαού μας εφαρμόζοντας τα Δόγματα Εθνικής Ασφάλειας που μας θεωρούν "Εσωτερικό Εχθρό"! 
Πρέπει να Αντισταθούμε στον νέο αστικό στρατό που συγκροτούν για να προασπίσουν τα συμφέροντα της αστικής τάξης εντός και εκτός συνόρων.
Πρέπει να αμφισβητήσουμε το σύγχρονο Κράτος Άμυνας/Ασφάλειας.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

diktiospartakos@hotmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου