Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Tι απαντά το ΓΕΑ για τα ιπτάμενο φέρετρα; ο πατέρας του άτυχου Υποσμηναγού αποκαλύπτει βλάβη σε Phantom F-4 προ 2μηνου και Αναγκαστική προσγείωση

Συνεχώς έρχονται στο προσκήνιο πληροφορίες που αμφισβητούν το αφήγημα του ΓΕΑ και του Υπουργείου Άμυνας, σύμφωνα με το οποίο τα συγκεκριμένα αεροσκάφη είναι παλιά μεν, επισκευάζονται τέλεια δε, και τα πληρώματα δεν αντιμετωπίζουν κινδύνους.
Ο πατέρας του άτυχου υποσμηναγού Τουρούτσικα, αποκάλυψε ότι PHANTOM που πετούσε ο γιος του είχε αντιμετωπίσει μηχανική βλάβη σε Phantom F-4 προ διμήνου και χρειάστηκε να προχωρήσει σε αναγκαστική προσγείωση στην Κρήτη.
Χαλάει το αεροπλάνο πάνω από την Κρήτη, κάνει αναγκαστική προσγείωση στην Κρήτη. Πήγαν το φτιάξαν οι τεχνικοί. Δέκα χρόνια πιλότος ήταν το πρώτο δείγμα ανησυχητικό για μένα. Ανησυχούσα. Πετούσε βράδυ, ειδικά τα βραδινά δεν μπορούσα να ησυχάσω. Συνέβη το μοιραίο τώρα».
Πολλά τα ερωτηματικά...
Η φιλοπόλεμη αστική πολιτική, η εμπλοκή-συμμετοχή στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και στο βρώμικο πόλεμο στην Ουκρανία, ο Ελληνο-Τουρκικός Ανταγωνισμό Δολοφονούν την νεολαία, ορθώνουν τεράστια Οικονομικά Αδιέξοδα και μας Απειλούν είτε με Διακρατικό Πόλεμο είτε με εκδικητικό πλήγμα της Ρωσίας.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου