Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

575 Τάγμα Πεζοναυτών: Εκδικούνται συφάνταρους που διεκδίκησαν τα δικαιώματα τους και μας Διχάζουν

Πίσω από τη Γελοιότητα των Μιλιταριστών κρύβεται Βία και Τρομοκρατία
KANENAΣ ΝΕΟΣ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΦΩΛΙΑ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΑΔΙΣΤΩΝ
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Είμαι πατέρας στρατιώτη του 575 Τάγματος Πεζοναυτών και θεωρώ πως ήρθε η ώρα να ασχοληθεί και κάποιος εκτός των φαντάρων, οι οποίοι ζουν στον φόβο της επόμενης τιμωρίας, με την αποτρόπαια κατάσταση που επικρατεί στο τάγμα.
Μετά την πρόσφατη καταγγελία, ακολούθησε άμεσα η τιμωρία της στέρησης όλων των τιμητικών αδειών που οι φαντάροι έχουν κερδίσει με την αξία τους κατά την διάρκεια της θητείας τους. 
Σαν να μην έφτανε αυτό, γίνεται μια προσπάθεια υποκίνησης εντάσεων μεταξύ των ίδιων των φαντάρων, με τον αρμόδιο Αξιωματικό  να υπόσχεται επιβράβευση σε όποιον «δώσει» το όνομα του καταγγέλλοντα.

Μετά τη δημοσίευση της καταγγελίας, τυραννούν και εκδικούνται τους ήδη χωμένους φαντάρους ενώ η κατά γράμμα εφαρμογή ενός προγράμματος, φυσικά κατά το δοκούν της διοίκησης και όποτε αυτό προβλέπει επιπλέον επιβάρυνση τους. 
Κανένας λόγος για ελάφρυνση του προγράμματος από τις συνεχόμενες υπηρεσίες που καλούνται να φέρουν εις πέρας και κανένας λόγος για οποιαδήποτε συζήτηση μεταξύ των φαντάρων και της διοίκησης ώστε να μπορέσει να βρεθεί κάποια λύση στα ζητήματα που αντιμετωπίζονται.

Καλώ και τους υπόλοιπους γονείς στρατιωτών αλλά και τους ίδιους τους φαντάρους, να αναλάβουν δράση και συνολικά να καταγγελθούν όλα τα κακώς κείμενα του συγκεκριμένου τάγματος, μήπως και κάποιος ανώτερος επιλέξει να αναλάβει δράση επιτέλους! 
Στέρηση κεκτημένων αδειών , απαράδεκτες συμπεριφορές στελεχών και ανυπόστατα αιτήματα, παράνομες ποινές, υπερφόρτωση με υπηρεσίες, είναι μόνο κάποια από όσα εγώ έχω ακούσει σαν γονιός όλους αυτούς τους μήνες και σίγουρα υπάρχουν πολλά περισσότερα που πρέπει να ακουστούν.

Ελπίζω αυτή η Καταγγελία αντί να γίνει ένας ακόμα λόγος τιμωρίας και πίεσης, να αποτελέσει η αρχή μιας ανανέωσης και εύρεσης λύσης για την αποσυμφόρηση των φαντάρων.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Ο Ταξίαρχος τι κάνει;
Είναι Ανεκτή η Εκδικητική συμπεριφορά Αξιωματικών;
Όλα αυτά δεν είναι Παράνομα.
Εμείς καλούμε τους συναδέλφους να Μην Ψαρώσουν και να μην Διχαστούν.
Να θέσουμε στο περιθώριο τους τσάτσους και γλύφτες.
Μαζί πρέπει να Αγωνιστούμε για τα Δικαιώματα μας. 
Θυμίζουμε την αρχική καταγγελία:

575 Τάγμα Πεζοναυτών ΚΕΤΘ Αυλώνας: Χώνουν τους φαντάρους και τους τυραννούν όταν έχουν έξοδο

Συνάδελφοι, μόνο εμείς, αγωνιζόμενοι μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και στέλνοντας τις καταγγελίες μας στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου