Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Εκατοντάδες Φονιάδες του Ισραηλινού Στρατού στην Ελλάδα για Συνεκπαίδευση με τον Στρατό Ξηράς!

Η κυβέρνηση της ΝΔ και του Κ.Μητσοτάκη, ο ΑΓΕΕΘΑ Φλώρος και ο ΑΓΕΣ Χουδελούδης είναι Συνυπεύθυνοι για τα Εγκλήματα του Ισραηλινού Στρατού εις βάρος του λαού της Παλαιστίνης.
Ενώ αυξάνονται ολοένα τα θύματα στην Κατεχόμενη Παλαιστίνη από τα βάρβαρα εγκλήματα του Ισραηλινού Στρατού, εκατοντάδες στελέχη του βρέθηκαν στην Ελλάδα, από τη Δευτέρα 20 έως την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της στρατιωτικής συνεργασίας των δύο κρατών.
Ουσιαστικά το Ισραήλ των Βαλκανίων δίνει το χέρι στο αντιδραστικό φονικό πρότυπο του στη Μέση Ανατολή και οι δύο στρατοί εκπαιδεύονται σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων που απορρέουν από τα Δόγματα Άμυνας/Ασφάλειας.
Το πλαίσιο των εν λόγω συνεκπαιδεύσεων συμφωνήθηκε κατά τις συνομιλίες που είχε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, με τον πρώην αρχηγό του Γενικού Επιτελείου των Ισραηλινών Δυνάμεων Άμυνας, αντιστράτηγο Aviv Kohavi, κατά την επίσημη επίσκεψή του στο Ισραήλ τον Ιούνιο του 2022 και περιλάμβαναν συμμετοχή των Ισραηλινών Δυνάμεων σε δραστηριότητες επιχειρησιακής εκπαίδευσης, όπως:
Στην άσκηση τύπου CFX/LIVEX (Command Post Exercise/Live Exercise) με την ονομασία «Thracian Cooperation – 23 (Thraco 23), η οποία διεξάγεται από 13-24 Φεβρουαρίου στο Πεδίο Βολής Αρμάτων Πετροχωρίου στην Ξάνθη με την συμμετοχή των ΗΠΑ και αντικείμενα διεξαγωγής αεροκίνητων επιχειρήσεων, επιχειρήσεων σε κατοικημένους τόπους, τερματικής καθοδήγησης πυρών (Joint Τerminal Αttack Controller – JTAC) μαχητικών αεροσκαφών, εκτέλεση βολών Ε/ΕΠ AH-64, πυρών Πυροβολικού και αρμάτων, όπως και χρήση Συστημάτων Εξομοίωσης Τακτικών Εμπλοκών (ΣΕΤΕ).
Στην Άσκηση τύπου CPX/LIVEX με την ονομασία «ΤΑΜΣ ΔΜ» στο Πεδίο Ασκήσεων Αμπελώνα στην Κομοτηνή, με αντικείμενα ανάπτυξης Κινητού Σημείου Εφοδιασμού Καυσίμων (ΚΣΕΦΚ) Ελικοπτέρων και κινητού αρτοποιείου εκστρατείας.
Σε αγώνα σε αστικό περιβάλλον στο Πεδίο Ασκήσεων της Ξάνθης και στο Ειδικό Κέντρο Εκπαίδευσης στον Αγώνα Κατοικηµένων Τόπων και Ειρηνευτικών Αποστολών (ΕΚΕΑΚΤΕΑ) στο Κιλκίς, σε αντικείμενα εκκαθάρισης οικίας, καταρρίχησης με τεχνικές fast-rope και rappel, βολών Μάχης Ταχείας Αντίδρασης, καθώς και παροχής Α΄ Βοηθειών Πεδίου Μάχης.
Σε αντικείμενα ανταλλαγής πληροφοριών και τεχνογνωσίας για την εξουδετέρωση εκρηκτικών και εμπρηστικών μηχανημάτων και μηχανισμών, καθώς και αυτοσχέδιων μηχανισμών στην Σχολή Μηχανικού.
Στην εκπαίδευση ισραηλινών αξιωματικών των Τεθωρακισμένων στο Κέντρο Εξομοιωτών (ΚΕΞ) στην Αλεξανδρούπολη, καθώς και στην ενημέρωσή τους για τις δυνατότητες του Συστήματος Διαχείρισης Μάχης Ηνίοχος των αρμάτων LEO 2HEL.
Στην επίδειξη σε αντικείμενα που αφορούν στην επιτήρηση και φύλαξη συνόρων στην Αλεξανδρούπολη, στο Σουφλί και στο Διδυμότειχο, επί υποθετικού σεναρίου αποτροπής, με ανάπτυξη περιπόλων με στοιχεία στρατιωτικών σκύλων, ηλεκτροοπτικούς (Η/Ο) αισθητήρες και κάμερες.

Καταγγέλλουμε αυτές τις συνεκπαιδεύσεις που αφενός μεταφέρουν τεχνογνωσία από τον ελληνικό στρατό στον πόλεμο που διεξάγει εναντίον των προσφύγων και την προετοιμασία του για ιμπεριαλιστικές αποστολές και δράση εναντίον των κοινωνικών κινημάτων, στον Ισραηλινό στρατό Κατοχής της Παλαιστίνης, η δολοφονική δράση του οποίου αποτελεί πρότυπο για τους Στρατοκράτες και το αδίστακτο ελληνικό αστικό κατεστημένο.

 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου