Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

Διεύθυνση Πυροβολικού ΓΣΣ: Κήρυγμα εθνικιστικού μίσους εναντίον των "κωλόΤουρκων" από ακραίο Αξιωματικό

Άναυδοι έμειναν όλοι, ακούγοντας το αποκρουστικό κήρυγμα εθνικιστικού μίσους συγκεκριμένου ακραίου Αξιωματικού που καταφέρθηκε ενάντια στους δοκιμαζόμενους λαούς της Τουρκίας.
Επιτιθέμενος στους Έλληνες πολίτες και τις συλλογικότητες που σε αυτές τις εποχές της τεράστιας Ακρίβειας και Ανέχειας, προσφέρουν με τον πλέον ανθρώπινο τρόπο την Αλληλεγγύη τους, αδιαφορώντας για τις εθνικιστικές παρωπίδες...
Αντιπρότεινε να αναζητηθούν πληροφορίες για τις στρατιωτικές μονάδες των ΚωλόΤουρκων που καταστράφηκαν από τον πρόσφατο σεισμό.
Αυτές οι εμετικές αντιλήψεις υπάρχουν στον Ελληνικό Στρατό και διαδίδονται από πωρωμένους Επαγγελματίες του Πολέμου.
Που ζουν από τον Πόλεμο, βουλιάζουν στη μισαλλοδοξία, υπάρχουν για να Σκοτώνουν.
Γυρνάμε την πλάτη στον εθνικισμό, τον ρατσισμό και το φασισμό.
Γυρνάμε την πλάτη στον ελληνο-τουρκικό ανταγωνισμό για τις ΑΟΖ, τα ενεργειακά κοιτάσματα, τον έλεγχο του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου.
Γυρνάμε την πλάτη στην κούρσα των Πολεμικών Εξοπλισμών και στις προσλήψεις δεκάδων χιλιάδων Μισθοφόρων Στρατιωτών που μετατρέπουν την νεολαία σε Μπράβο και Πραιτοριανό των επιχειρηματιών, του Κράτους Άμυνας/Ασφάλειας και του ΝΑΤΟ.
Απαντάμε σε όλους αυτούς με την Αλληγλεγγύη του λαού μας, την προσφορά των μελών της 1η ΕΜΑΚ και του ΕΚΑΒ.
Τους Απαντάμε με τα ευχαριστώ του τουρκικού λαού.

Το βίντεο με τους διασώστες της ΕΜΑΚ να αγκαλιάζονται συγκινημένοι μετά τη διάσωση του παιδιού έγινε viral και σχολιάστηκε θετικά στα κοινωνικά δίκτυα, με Τούρκους χρήστες να εκφράζουν δημόσια τις ευχαριστίες τους.

«Οι άνθρωποι που βλέπετε σαν εχθρούς δεν διστάζουν να σας βοηθήσουν με το παραμικρό. Θα σας θυμόμαστε για αυτή τη φωτογραφία, όχι για τον πόλεμο που έγινε πριν από εκατό χρόνια. Ευχαριστώ Ελλάδα» έγραψε κάποιος, με το hashtag να γίνεται viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Τουρκίας.

«Όμορφοι άνθρωποι που χαίρονται και κλαίνε από χαρά σαν να έσωσαν το δικό τους παιδί. Καλή επιτυχία σε εσένα γείτονα δεν θα ξεχάσουμε. Ευχαριστούμε Ελλάδα» έγραψε ένας άλλος χρήστης στο Τwitter. «Η χαρά που βίωσαν αφού η ελληνική ομάδα έρευνας και διάσωσης ανέσυρε ένα 6χρονο κορίτσι από τα ερείπια αποτυπώθηκε στην ελληνική τηλεόραση. Καλή τύχη σε εσάς τους όμορφους ανθρώπους. #Ελλάδα»

Και όμως ο Εχθρός για τους λαούς για Τουρκίας και Ελλάδας είναι ο Ερντογάν με τον εθνικισμό και τις χάρτινες πολυκατοικίες, ο Μητσοτάκης με τις κολοσσιαίες αγορές όπλων, την Ακρίβεια, τους εργολάβους με τους ψεύτικους δρόμους και τους κερδοσκόπους επιχειρηματίες της βιομηχανίας ενέργειας.
Ενάντια σε αυτούς πρέπει να παλέψουν οι λαοί...

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου