Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

12η Μεραρχία Φυλάκιο Πελαγιάς: αφήστε το Babysitter στους Φονιάδες Αμερικανούς και πάρτε μέτρα για τους παγωμένους φαντάρους!

Τεράστια αγανάκτηση επικρατεί στους φαντάρους που υπηρετούν στην 12η Μεραρχία.
Βλέποντας την "υπέρμετρη φροντίδα" του στρατιωτικού κατεστημένου προς τους Φονιάδες Μισθοφόρους Αμερικανούς που έχουν γεμίσει τον Έβρο, και συγκρίνοντας την με την τεράστια Αδιαφορία τους για τους στρατιώτες που υπηρετούν Υποχρεωτικά, επιβαρυμένοι με ένα σοβαρό οικονομικό κόστος!
Καλούν τους αρμόδιους Αξιωματικούς "να αφήσουν τα Babysitter για τους Αμερικανούς και να ασχοληθούν ένθερμα με τους στρατιώτες του Φυλακίου Παλαγιάς που είναι εκτεθειμένοι στο κρύο και στις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες!

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Για μια ακόμη φορά αποκαλύπτονται οι αισχρές προτεραιότητες της κυβέρνησης της ΝΔ και του αστικού κατεστημένου.
Προκειμένου οι εφοπλιστές, οι κατασκευαστές και οι επιχειρηματίες της ενεργειακής βιομηχανίας να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τα στρατηγικά σχέδια τους σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, χτίζουν συμμαχίες με τους Φονιάδες των ΗΠΑ-Ισραήλ-Γαλλίας-Σ.Αραβίας-Αιγύπτου, προχωρούν σε κολοσσιαίους πολεμικούς εξοπλισμούς και πραγματοποιούν δεκάδες χιλιάδες προσλήψεις Μισθοφόρων Στρατιωτών...
Ενώ χειροτερεύουν συνεχώς οι όροι της Υποχρεωτικής Στρατιωτικής Θητείας, απογειώνεται η οικονομική και εργασιακή εκμετάλλευση των συνφάνταρων που θεωρούνται Δούλοι και Αναλώσιμοι.
Συνάδελφοι, σας καλούμε να Αγωνιστούμε μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Ελάτε μαζί μας να αναπτύξουμε το κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, για να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, ενάντια στην φιλοπόλεμη κυβέρνηση, τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

1 σχόλιο:

  1. Εχειε γινει μοδα το Babysitting και το υποβαθμιζουμε ολους τους εποπ στους αμερικανους οτι και καλα τα δινεται ολα και οτι κλαιγονται μερικη .Οταν λετε ολα? τι θελεται να πειτε? εχουν ολοι γιλεκα μαχης ?ξερουν η Εμθ εκτος απο καρεκλα μερικη να κανουν χειρονακτικη εργασια?Γιατι τοσο πολυ κουτσομπολιο για την ζωη του αλλου? λυσατε τα προβληματα η Εμθ που ξερω πολου απο το ΠΒ κομοτηνης δεν πανε περιπολια και βαζουν και πλασματικες

    ΑπάντησηΔιαγραφή