Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

ΠΡΟΣΟΧΗ Αθηναίοι ΔΕΝ γίνεται Πόλεμος- Ο Μητσοτάκης και ο Φλώρος κάνουν πρόβες για την Εθνικιστική/Μιλιταριστική επίδειξη της 25ης Μαρτίου

ΠΡΟΣΟΧΗ Αθηναίοι ΔΕΝ γίνεται Πόλεμος- Ο Μητσοτάκης και ο Φλώρος κάνουν πρόβες για την Εθνικιστική/Μιλιταριστική επίδειξη της 25ης Μαρτίου
Την Τρίτη 21 Μαρτίου 2023, από τις 10:00 έως 13:00, θα πραγματοποιηθούν διελεύσεις εναέριων μέσων άνωθεν της περιοχής της Αττικής, στο πλαίσιο της δοκιμαστικής παρέλασης για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου 1821.
Τα RAFALE, F 16 και τα ελικόπτερα κάνουν πρόβα για την εθνικιστική/μιλιταριστική επίδειξη που τόσο έχει ανάγκη η κυβέρνηση της ΝΔ.
Για να προπαγανδίσουν "εθνικό μεγαλείο"....
Για να απαιτήσουν "εθνική ενότητα"...
Ενότητα της κυβέρνησης της ΝΔ που δολοφονεί μαζικά στα Τέμπη, Ιδιωτικοποιεί Παιδεία-Υγεία-Νερό, Κοροιδεύει με αυξήσεις επτά (7) ευρώ στους πλέον χαμηλόμισθους!
Ενότητα των πολεμικών βιομηχανιών, των εφοπλιστών, των επιχειρηματιών και του κόσμου της εργασίας που υπερεκμεταλλεύονται, καταπιέζουν και από Τύχη Ζουν εξαιτίας της εγκληματικής αδιαφορίας και των συνθηκών ζούγκλας στους χώρους εργασίας.
Σε μια παρέλαση του Στρατού και της Αστυνομίας, του Λιμενικού και της Συνοριοφυλακής, των πολεμικών και κατασταλτικών σωμάτων που εξασφαλίζουν την Ασφάλεια του αστικού κόσμου.
Αυτή λοιπόν είναι μια Παρέλαση των Εχθρών μας....
Ο εργαζόμενος λαός και η νεολαία, τα θύματα και ο εσωτερικός Εχθρός των Δογμάτων της Εθνικής Στρατηγικής Ασφάλειας δεν έχουν καμιά θέση.
    ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

diktiospartakos@hotmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου