Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

2ο Μ/Κ Τάγμα ΕΛΔΥΚ: Στρατιωτικός διέταξε φαντάρους να φωνάξουν ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ Συνθήματα της Χρυσής Αυγής

Πρόσφατα είδε τα φώτα της δημοσιότητας η παρακάτω ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ που αποκαλύπτει αφενός τη δράση Ακροδεξιών στρατιωτικών, αφετέρου τα αποκρουστικά μισαλλόδοξα μέσα που χρησιμοποιούν για να πωρώσουν τους φαντάρους.
Και όλα αυτά συμβαίνουν εκτός συνόρων, στην Ελληνική Δύναμη Κύπρου με το αμαρτωλό παρελθόν και ένα εξίσου επικίνδυνο παρόν, που μέσω των συναδέλφων που αντιμετωπίζει ως Μισθοφόρους Στρατιώτες εμπλέκεται στους ανταγωνισμούς Ελλάδας-Κύπρου-Τουρκίας για τις ΑΟΖ, τα ενεργειακά κοιτάσματα και τον έλεγχο της Ανατολικής Μεσογείου.
Συνάδελφοι που ως Μισθοφόροι Στρατιώτες υπερασπίζουν τα συμφέροντα της TOTAL, EXXON MOBIL, ENERGEAN OIL AND GUS...
Διαβάζουμε:
ΕΛΔΥΚ: Στέλεχος προέτρεψε τους φαντάρους σε συνθήματα υπέρ της εγκληματικής ναζιστικής Χρυσής Αυγής
Γράφουμε αυτήν την επιστολή για να διαμαρτυρηθούμε για ένα απαράδεκτο γεγονός που έχει προκαλέσει την αγανάκτηση πολλών στρατιωτών! 
Συγκεκριμένα την Πέμπτη 9/3 πραγματοποιήθηκε μια τελετή αποχαιρετισμού λόγω του επαναπατρισμού των στρατιωτών της Δ’ ΕΣΣΟ που θα γίνει σε μερικές μέρες.

Κατά τη διάρκεια της μετακίνησης των στρατιωτών στο χώρο πραγματοποίησης της τελετής, φωνάχτηκαν απαράδεκτα εθνικιστικά συνθήματα με την ανοχή και την κάλυψη υπαξιωματικού που ήταν υπεύθυνος, συνθήματα που αναπαράγουν την έχθρα και το μίσος ανάμεσα στους λαούς σε Ελλάδα και Τουρκία. 
Οι εργαζόμενοι, οι φοιτητές και μαθητές, οι άνεργοι των δύο χωρών, δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν, αφού απ ότι επιβεβαιώνει η ίδια η ζωή τα προβλήματά μας είναι κοινά και οι αιτίες που τα προκαλούν. Μάλιστα όλες αυτές τις μέρες είναι συγκινητική και για εμάς η αλληλεγγύη που αναπτύσσουν λόγω του σεισμού στην Τουρκία και του δυστυχήματος στα Τέμπη!

Σαν να μην έφτανε αυτό, το στέλεχος το οποίο παρευρισκόταν εκεί, σε άλλη χρονική στιγμή προέτρεψε τους φαντάρους να φωνάξουν σύνθημα υποστήριξης για τους δολοφόνους της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής, λέγοντας και άλλα λόγια για τη συγκεκριμένη εγκληματική ναζιστική οργάνωση, τα στελέχη της οποίας βρίσκονται στη φυλακή για διεύθυνση εγκληματικής Οργάνωσης, και ευθύνονται για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, του Σαχζάτ Λουκμάν, τη δολοφονική επίθεση στα στελέχη του ΚΚΕ και συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και πολλές άλλες εγκληματικές ενέργειες. 
Αυτούς δηλαδή που σε όλες τις κρίσιμες στιγμές για τον λαό και την ιστορία της Ελλάδας ήταν οι ρουφιάνοι, οι δωσίλογοι, οι προδότες, οι μαυραγορίτες στους βασανιστές του λαού, στους κατακτητές κλπ.

Η συγκεκριμένη ενέργεια έχει προκαλέσει σε όλους μας αγανάκτηση! 
Η κυβέρνηση αλλά και η διοίκηση έχουν τεράστιες ευθύνες που για άλλη μια φορά συνέβη τέτοιο απαράδεκτο γεγονός από στελέχη της διοίκησης.

Στρατιώτες από το 2ο Μ/Κ Τάγμα της ΕΛΔΥΚ
Πρόσφατα το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είχε αποκαλύψει:

2ο ΜΚ Τάγμα Πεζικού ΕΛΔΥΚ: Διαταγή για καψόνια στους φαντάρους-σκατό και να τους γαμ@τε τους νέους!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Πρόσφατα ο ΑΥΔΜ, χαμηλόβαθμος Αξιωματικός, στην βραδινή αναφορά, αφού κράτησε μόνο την Ε ΕΣΣΟ, ξεκίνησε ένα λόγο διχόνοιας. Συγκεκριμένα τόνιζε, σε αντίθεση με τις απόψεις της Διοίκησης -όπου έχει επισημανθεί ότι όλοι οι στρατιώτες είναι ίσοι- ότι θα πρέπει η Ε ΕΣΣΟ να συμπεριφέρεται πιο σκληρά στις νεώτερες σειρές. 
Χαρακτηριστικά είπε πως οι νεώτερες ΕΣΣΟ "να τρώνε χωσίματα από τους παλιούς, σκατό και να τους γαμ@τε , γιατί χαλάρωσαν"! 
Έτσι εκφράστηκε. 
Πρέπει να γ@μηθουν για να δουν τη γλύκα. 
 Πρέπει λέει να ακολουθούν διαταγές από παλιότερους. 
Υπάρχει λόγος για επαναφορά του άδικου θεσμού παλιός - νέος; 
Δηλαδή την επικράτηση όχι του δίκαιου αλλά του πιο παλιού; 
Τις συνέπειες από τις ακραίες συμπεριφορές παλιών ποιος θα τις αναλάβει, μήπως πρέπει να αναρωτηθούμε; 
Όλοι γνωρίζουμε και θυμόμαστε τις λανθασμένες πρακτικές του παρελθόντος στο ίδιο θέμα. 
 Εν τέλει όλο αυτό τείνει να προκαλέσει μεγαλύτερες διχογνωμίες και τσακωμούς μεταξύ στρατιωτών και μάλιστα έπειτα από διαταγή Αξιωματικού...
Εφιστούμε την προσοχή όλων, καθώς οι εντολές αυτές χαρακτηρίζονται τουλάχιστον παράτυπες.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Ο Διοικητής του 2ου Τάγματος ΜΚ και η Διοίκηση της ΕΛΔΥΚ τι πρόκειται να πράξουν.
Πρόσφατα το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δημοσιοποίησε καταγγελία για τα καψόνια και τους ξυλοδαρμούς νέων συναδέλφων από στρατιώτες προηγούμενων ΕΣΣΟ, στην 35η Μοίρα Καταδρομών.
Επισημάναμε ότι τα καψόνια αυτά είναι εν γνώση των Αξιωματικών που επιδιώκουν να τα κάνουν οι στρατιώτες παλιότερων ΕΣΣΟ ώστε να μην αναλαμβάνουν την ευθύνη για τις καταγγελίες.
Τώρα, έρχεται αυτή η καταγγελία που αποκαλύπτει την Παράνομη διαταγή  Αξιωματικού, που κινείται εκτός Διαταγών και Στρατιωτικού Κανονισμού.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ απαιτεί την άμεση παρέμβαση της Ιεραρχίας.
Καλούμε τους συνφάνταρους της Ε ΕΣΣΟ να γράψουν την χυδαία διαταγή στα παλιά τους τα άρβυλα.
Έχουν κάθε δικαίωμα να αρνηθούν να εκτελέσουν αυτή την Παράνομη Διαταγή.
Τους καλούμε να βγουν Παραπονούμενοι στην Αναφορά και να ζητήσουν ακρόαση από Διοικητή και Ιεραρχία της ΕΛΔΥΚ.
Αποκαλύπτεται επίσης τις σημαίνει στρατιωτική θητεία στην ΕΛΔΥΚ Κύπρου.
Ουσιαστικά μετατρέπουν τους φαντάρους σε Μισθοφόρους των πετρελαϊκών εταιρειών και του ελληνικού στρατού που υπηρετεί την επιθετική κρατική αστική πολιτική στην Ανατολική Μεσόγειο.
Τους αντιμετωπίζουν ως Αναλώσιμους Μισθοφόρους και τους εκπαιδεύουν με τις πιο χυδαίες και αυταρχικές μεθόδους.
Καλούμε και πάλι τους συνφάνταρους να ζητήσουν τον Επαναπατρισμό τους.
Δεν έχουν καμιά δουλειά στην Κύπρο. 

 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου