Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Καμίνια / Συνελήφθη 41χρονος για ρατσιστική επίθεση

Καμίνια / Συνελήφθη 41χρονος για ρατσιστική επίθεση
Το θύμα εξαιτίας των τραυμάτων του, λιποθύμησε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο

Για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, απειλές, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, εξύβριση, κλοπή και διατάραξη οικιακής ειρήνης, εγκλήματα που τελέστηκαν με ρατσιστικά χαρακτηριστικά συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας την Τετάρτη από αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 41χρονος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο κατηγορούμενος είχε προσωπικές διαφορές με δύο αλλοδαπούς υπαλλήλους του και για τον λόγο αυτό πήγε το πρωί της περασμένης Τρίτης, στο σπίτι τους, στα Καμίνια. Εκείνοι έλειπαν από το σπίτι, όπου ήταν μόνο ένας ομοεθνής συγκάτοικος τους.

Ο 41χρονος αφού τον εξύβρισε με ρατσιστικές φράσεις θίγοντας την καταγωγή του, έπειτα τον απείλησε και αφαίρεσε το κινητό του τηλέφωνο.

Κατά την αποχώρηση του από το διαμέρισμα με τον παθόντα να τον ακολουθεί μέχρι την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας, ο 41χρονος του απηύθυνε εκ νέου υβριστικές εκφράσεις και απειλές με ρατσιστικά χαρακτηριστικά.

Ακολούθως, του επιτέθηκε με χτυπήματα στο κεφάλι, σπρώχνοντας τον στη τζαμαρία της εισόδου, με αποτέλεσμα τη θραύση της, με τον 41χρονο αυτή τη φορά να χτυπάει το κεφάλι του θύματος στα θραύσματα.

Ο άτυχος άνδρας λιποθύμησε εξαιτίας των τραυμάτων του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο. Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου