Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

588 ΤΕ Λέρου: Έκτακτη Επιθεώρηση από τον Στρατηγό της ΑΣΔΕΝ μετά τις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για το στρατόπεδο που καταρρέει!

Μια σοβαρή εξέλιξη έχουμε στο 588 ΤΕ Λέρου.
Άμεσα πρόκειται να πραγματοποιηθεί Έκτακτη Επιθεώρηση από τον Αντιστράτηγο Σ.Κωστάκογλου, Διοικητή της ΑΣΔΕ.
Είναι μια κίνηση που προκάλεσαν οι αλλεπάλληλες καταγγελίες των συνφάνταρων και του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, της δημοσιότητας που δόθηκε στο σοβαρό ζήτημα της κατάρρευσης του αρχαίου στρατοπέδου!
Επίσης, σταμάτησε η προσπάθεια τρομοκράτησης των φαντάρων που αγωνιούν και προσπαθούν να προστατεύσουν την ζωή συναδέλφων και στελεχών. Μπήκε τέλος στις Απειλές αξιωματικών ότι θα σύρουν σε Στρατοδικείο τους συναδέλφους που δημοσιοποιούν τις πτώσεις των τσιμέντων από τις τουαλέτες, τους διαδρόμους, τα μαγειρεία και το Διοικητήριο της Μονάδας
Μάλιστα, σε Ταγματική Αναφορά αναφέρθηκε από τους Αξιωματικούς ότι γίνονται συνεχείς επαφές με το ΓΕΣ από το οποίο ζητούνται τα απαραίτητα κονδύλια για να γίνουν οι αναγκαίες εργασίες.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την ανταπόκριση;
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ απαιτεί να συνυπολογιστεί το αποτέλεσμα της Αυτοψίας από το ΤΕΕ Ρόδου, που θα επισκεφτεί το 588 ΤΕ Λέρου μετά την ενημέρωση του από το κίνημα των φαντάρων.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ απαιτεί σύγχρονες εγκαταστάσεις και Αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης για όλους τους συνφάνταρους.
Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται ότι η άθλια λογική του βύσματος και της Ατομικής Διαπραγμάτευσης δεν οδηγεί πουθενά.
Η Υποταγή, η αντίληψη "του άσε το να περάσει, εγώ θα βγάλω το φίδι από την τρύπα", ο Φόβος  ότι ο Στρατός και οι Αξιωματικοί θα εκδικηθούν και Τιμωρήσουν όσους φαντάρους τους Αμφισβητούν και Υπερασπίζουν τα κοινά μας Δικαιώματα, το μόνο που μπορεί να κάνουν είναι τα πράγματα χειρότερα.
Μόνο η πάλη των συνφάνταρων και η κοινή προσπάθεια με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Οι διαμαρτυρίες των γονιών και ο συντονισμένος αγώνας του Κινήματος μέσα και έξω από τον στρατό μπορούν να Υπερασπιστούν την Αξιοπρέπεια, την Υγεία και την Ζωή μας.
Μόνο ο συλλογικός αγώνας μπορεί να αντισταθεί στον Στρατό όπου "από Τύχη Ζούμε".   
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com

diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου