Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

ΚΕΠΒ Θήβας: οι φαντάροι αρρωσταίνουν με Πνευμονία και η διοίκηση απαντά ότι η έλλειψη ζεστού νερού είναι μέρος της Εκπαίδευσης!

Κανένας Φαντάρος δεν έχει καμιά δουλεία στην Κύπρο.
Να μην πάμε στην ΕΛΔΥΚ με δέλεαρ τα 250 ευρώ.
Επιστολή Καταγγελίας νεοσύλλεκτων φαντάρων από ΚΕΠΒ Θήβας
Οι φαντάροι της Β’ ΕΣΣΟ του 2023, μπήκαμε την προηγούμενη εβδομάδα σε μια νέα φάση ζωής, έχοντας μεγάλη διάθεση για να υπηρετήσουμε με ψηλά το κεφάλι την θητεία μας.

Όμως, από τις πρώτες κιόλας μέρες ερχόμαστε αντιμέτωποι με προβλήματα που αφορούν την διαβίωση μας στο ΚΕΠΒ Θήβας, ένα στρατόπεδο που βρίσκεται περίπου 70 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και υποδέχεται εκατοντάδες νεοσύλλεκτους φαντάρους.

Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι όσοι αυτή την στιγμή βρισκόμαστε στο ΚΕΠΒ, είναι η παντελής έλλειψη ζεστού νερού κάτι που έχει ως αποτέλεσμα 4 φαντάροι να έχουν πάθει πνευμονία. Η διοίκηση, στην πρωινή αναφορά, απαντώντας στα παράπονα μας για την κατάσταση αυτή ανάφερε πως αυτή κατάσταση «είναι μέρος της εκπαίδευσης μας να αντέξουμε σε αντίξοες συνθήκες» αποφεύγοντας να πει αν θα πάρει μέτρα για να επιλυθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Ένα είναι βέβαιο. Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ότι δεν υπάρχει σάλιο από τον κρατικό προϋπολογισμό για να καλυφθούν οι ανάγκες των φαντάρων. Ίσα ίσα που η χώρα μας, με ευθύνη των όλων μέχρι σήμερα κυβερνήσεων δίνει δισεκατομμύρια για πολεμικούς εξοπλισμούς στην πολεμική μηχανή του ΝΑΤΟ, μια συμμαχία δολοφόνων που σπέρνει το θάνατο και τον όλεθρο ενάντια στους λαούς.

Επομένως είναι το λιγότερο προκλητικό να λένε σε εμάς, τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών «να κάνουμε υπομονή και να μην ζητάμε πολλά». Την στιγμή που οι γονείς μας ματώνουν οικονομικά προκειμένου να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε την θητεία μας, έχουμε κάθε δικαίωμα να απαιτούμε χωρίς δισταγμό όλα όσα δικαιούμαστε στην καθημερινότητα μας μέσα στο στρατόπεδα.

Καλή αρχή, και στα δύσκολα λοιπόν, σε όλους μας! Σε αυτή την νέα φάση ζωής μας, συνεχίζουμε να κρατάμε την αξιοπρέπεια, τα δικαιώματα και την αγωνιστική στάση που μας χαρακτηρίζει και στην υπόλοιπη ζωή μας.

Νεοσύλλεκτοι Στρατιώτες από το ΚΕΠΒ Θήβας

Συνάδελφοι ελάτε να παλέψουμε μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Δεν υπάρχει άλλος δρόμος.
Μας θεωρούν δούλους και αναλώσιμους.
Δυστυχώς, καταταγήκαμε Υποχρεωτικά στον Ελληνικό Στρατό και επιλέγουμε να πάμε στην ΕΛΔΥΚ-Κύπρου λόγω της Ανέχειας και Φτώχειας.
Η ΕΛΔΥΚ είναι μια λάθος επιλογή, όπως και αύριο αν καταταγούμε ως Μισθοφόροι Στρατιώτες ΟΒΑ και ΕΠ.ΟΠ.
Συνάδελφοι δεν πρέπει να ταυτιστούμε με τις φιλοπόλεμες, επιθετικές, επεκτατικές επιδιώξεις του Ελληνικού αστικού κράτους και κεφαλαίου στην Κύπρο και τη Μεσόγειο.
Κανένας Φαντάρος δεν έχει καμιά δουλεία στην Κύπρο.
Να μην πάμε στην ΕΛΔΥΚ με δέλεαρ τα 250 ευρώ.
Να παλέψουμε Μαζί.
Με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. 
Απαιτούμε την αύξηση του Μισθού των φαντάρων στο ύψος του Βασικού Μισθού.
Το Υπουργείο Άμυνας να αναλάβει το κόστος της Υποχρεωτικής Στράτευσης.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com

diktiospartakos@hotmail.com

1 σχόλιο:

  1. Είπανε και κάλα τα κέντρα της Θήβας ,δεν θα ανοίξουν και τα άνοιξαν? υποτίθεται ότι είναι υπό κατασκευή εδώ με το ζόρι δεχόμαστε τους νέους στα νησία και εκτός από αυτό όλο και λιγότερο πρωσοπικο βλέπω,τι γίνεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή