Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Εξόρμηση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στην διαδήλωση κατά της Ιδιωτικοποίησης του Νερού για το Έγκλημα στα Τέμπη

Εξόρμηση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στην διαδήλωση κατά της Ιδιωτικοποίησης του Νερού για το Έγκλημα στα Τέμπη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20/03.
Μοιράστηκε το σχετικό κείμενο της μεγάλης πρωτοβουλίας του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:
Φαντάροι από 56 μονάδες ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ το Κρατικό Έγκλημα στα Τέμπη: Η Άμυνα και η Ασφάλεια των κερδών τους, ο δικός μας θάνατος!
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στέκεται στο πλευρό του αγωνιζόμενου λαού μας που καταδικάζει το σοκαριστικό κρατικό έγκλημα στα Τέμπη...
Στέκεται στο πλευρό των οικογενειών που έχασαν τους ανθρώπους τους σε αυτή την μαζική Δολοφονία, η οποία, μετά την κρίση του Κορονοιού επανέφερε στην σκέψη όλων ότι "Από τύχη ζούμε..." 
Εξαιτίας της αστικής πολιτικής και της κυβέρνησης που μας θεωρεί αναλώσιμους της κερδοφορίας των επιχειρηματιών και των επενδυτών....
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αναλαμβάνει την Πρωτοβουλία να εκφράσει την αγανάκτηση που επικρατεί και στους συνφάνταρους, διακινώντας κείμενο στις μονάδες, επιδιώκοντας να συγκεντρώσει υπογραφές στήριξης στο κείμενο καταδίκης της κυβέρνησης, των κομμάτων εξουσίας και της πολιτικής τους που Δολοφονεί.

Η άμυνα και η ασφάλεια των κερδών τους, ο δικός μας θάνατος!

Η οργή ξεχειλίζει. Σε ένα νυχτερινό δρομολόγιο ενός τρένου δεκάδες άνθρωποι – κυρίως νέοι – χάθηκαν. 
Όλοι εμείς που υπηρετούμε στα στρατόπεδα της χώρας, ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει νυχτερινό δρομολόγιο. 
Μπορούμε να φανταστούμε τους εαυτούς μας μέσα στο τραγικό αυτό τρένο στο οποίο από καθαρή τύχη δεν ήταν κάποιος από εμάς μέσα. 
Την ίδια ώρα μέσα στα στρατόπεδα, οι ιθύνοντες διαρκώς ψελλίζουν τις λέξεις της άμυνας και της ασφάλειας που εξασφαλίζει το ελληνικό κράτος στους πολίτες του. 
Ταυτόχρονα, δολοφονούνται 57 άνθρωποι από το ίδιο το ελληνικό κράτος.
Είναι, πλέον, πασιφανές ότι η μόνη άμυνα και ασφάλεια που προτάσσουν και τους απασχολεί είναι αυτή των κερδών τους. 
Σε αυτό το πλάνο εμείς είτε θα είμαστε οι παράπλευρες απώλειες είτε σκοπίμως θα δολοφονούμαστε. 
Η άμυνα και ασφάλεια των κερδών τους σημαίνει:
Υποβάθμιση και ιδιωτικοποίηση όλων των δομών κοινωνικού κράτους (υγεία, παιδεία, μεταφορές κλπ.), υποστελέχωση, απολύσεις εργαζομένων και μειώσεις μισθών, ελλιπή μέτρα για την πραγματική ασφάλεια, δηλαδή την προστασία της ανθρώπινης ζωής. 
Οι απώλειες είναι: συνάνθρωποί μας που δολοφονούνται στα Μ.Μ.Μ. (βλ. Τέμπη κ.α.), χιλιάδες συνάνθρωποί μας που δολοφονήθηκαν εν μέσω covid (έλλειψη Μονάδων Εντατικής Θεραπείας και υποστελέχωση), εργαζόμενοι που δολοφονούνται εν ώρα εργασίας (εργατικά ατυχήματα-δολοφονίες), άνθρωποι που οδηγούνται στην απόγνωση από την έλλειψη βασικών βιοτικών αναγκών. Ελλιπή μέτρα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, αλλά και της ζωής γενικότερα από τις φυσικές καταστροφές, με σκοπό τη δημιουργία ξενοδοχειακών μονάδων, ανεμογεννητριών, κερδοφόρων επιχειρήσεων. 
Οι απώλειες είναι: η καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος, πυροσβέστες και απλοί πολίτες που βάζουν τη ζωή τους στην πρώτη γραμμή για την ασφάλεια των υπολοίπων, συνάνθρωποί μας που καίγονται ή πνίγονται. 
Υπερστελέχωση της ελληνικής αστυνομίας, με σκοπό την προστασία των κερδών τους και την επιβολή της δολοφονικής πολιτικής τους σε βάρος του λαού μας. 
Οι απώλειες είναι: τραυματισμένοι και δολοφονημένοι της τάξης μας (ντόπιοι και μετανάστες) επειδή τόλμησαν να απεργήσουν, να κινητοποιηθούν, να αντιδράσουν, να μην εξοικειωθούν με την ιδέα του εγκλεισμού σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, της φτώχειας και του θανάτου.
Υπερστελέχωση του ελληνικού στρατού με μισθοφόρους και αύξηση της θητείας, αγορά υπέρογκων εξοπλισμών, επέκταση των ΝΑΤΟικών βάσεων, με σκοπό την διασφάλιση της κυριαρχίας (των κερδών) της ελληνικής αστικής τάξης και των μεγάλων ιμπεριαλιστικών κρατών της Δύσης (Η.Π.Α.-Ε.Ε.) στους εμπορικούς και ενεργειακούς δρόμους της Ανατολικής Μεσογείου. 
Οι απώλειες είναι: χιλιάδες νεκροί σε κράτη που μαστίζονται από τον πόλεμο (βλ. Ουκρανία), χιλιάδες κορμιά μεταναστών που έχουν χαθεί (δολοφονηθεί από το ελληνικό και το τουρκικό κράτος) στη θάλασσα του Αιγαίου, οι πρόσφυγες και μετανάστες που δολοφονούνται από το ελληνικό, τουρκικό αστικό κράτος και την Ευρωπαϊκή Ένωση αντιμετωπίζοντας στρατό και συνοριοφυλακή, Τείχη του Αίσχους και Επαναπροωθήσεις. 
Οι απώλειες είναι: συνφάνταροι και στελέχη που δολοφονούνται εν ώρα υπηρεσίας ή που δεν αντέχουν την ένταση της πολεμικής προετοιμασίας και οδηγούνται σε αδιέξοδο και στην Αυτοκτονία.

Η άμυνα και η ασφάλεια που ευαγγελίζονται σημαίνει τον δικό μας θάνατο. Γιατί αυτό επιτάσσει το δικό τους σύστημα. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε τόσο λιγότεροι από εμάς θα χαθούν. Για τους παραπάνω λόγους, οι φαντάροι στηρίζουμε ολόψυχα τις απεργιακές και παλλαϊκές κινητοποιήσεις των τελευταίων εβδομάδων. Γιατί είναι ο μοναδικός τρόπος για να προστατέψουμε τους εαυτούς μας, για να ζήσουμε.
  1. 22η ΕΜΑ Πετροχώρι Ξάνθης
  2. 174 ΜΕΑ/ΑΠ
  3. 12η Μεραρχία
  4. 16η ΕΜΑ
  5. 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο
  6. 95 ΤΥΠΕΘ
  7. Ναύτες αρματαγωγών της Διοίκησης Αμφιβίων Δυνάμεων του ΠΝ
  8. ΚΕΤΘ
  9. Φυλάκιο Κεφαλών Ικαρίας
  10. 124 ΤΕ
  11. Στρατόπεδο ΔΑΝ-ΤΕΘ
  12. 650 ΠΑΥΠ-440 ΠΑΥΥ Ξάνθης
  13. 1ος Λόχος Διαβιβάσεων Βέροια 
  14. ΚΕΠΒ
  15. Στρατόπεδο Ιωάννου
  16. 523 ΜΠ ΤΠ
  17. 95 ΑΔΤΕ
  18. 5η ΕΜΑ ΕΛΔΥΚ
  19. Στρατόπεδο Ζήση
  20. 199 ΜΠΕΠ
  21. Λέσχη Αξιωματικών Θεσσαλονίκης
  22. 2ο ΜΚ Τάγμα Πεζικού ΕΛΔΥΚ
  23. 98 ΤΥΠΕΘ
  24. Ναύτες 1ης μοίρας φρεγατών του ΠΝ
  25. 193 MLRS
  26. 194 MLRS
  27. Στρατόπεδο Νταλίπη
  28. ΑΣΔΥΣ
  29. Στρατόπεδο Περισσάκη Στεφανοβίκειο
  30. 574 ΤΠ Άργους Ορεστικού
  31. 547 Α/Μ Τ.Π.
  32. 548 Α/Μ Τ.Π.
  33. 296 Μ/Κ ΤΕ Μυτιλήνης
  34. Β ΕΑΝΕΘ Καλλονής Λέσβου
  35. Διοίκηση Πυροβολικού Γ ΣΣ
  36. Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων
  37. Σχολή Πυροβολικού
  38. 644 Μ/Κ ΤΠ Αλεξανδρούπολη
  39. Δ ΕΑΝ Λαγός
  40. 523 Μ/Π Μαυροδέντρι
  41. 7η Μ/Κ Ταξιαρχία
  42. 8η Ταξιαρχία Ηπείρου
  43. 43 ΜΕ
  44. 9η Ταξιαρχία Κοζάνη
  45. 76 ΜΕ
  46. Τάγμα Μεγίστης
  47. 7ο ΤΥΠ Προβατώνας Έβρου
  48. 105 ΑΚ ΜΜΠ Στρατόπεδο Καβύλης
  49. 77 ΜΕ
  50. 76 ΤΥΠΕΘ Στρ. Γιακουμής Αρμόλια
  51. Στρατόπεδο Δορίσκου
  52. 601 Α/Μ ΤΠ Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία
  53. 575 Τάγμα Πεζοναυτών
  54. 542 Μ/Κ ΤΕ
  55. Στρατόπεδο Βελισσάριο
  56. 2η Μεραρχία

 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου