Σάββατο 1 Απριλίου 2023

Με το Δόγμα Ασφάλειας και Ναζιστική ατζέντα Μητσοτάκης-ΝΔ στις εκλογές, με Τείχη του Αίσχους εναντίον των προσφύγων



EUROKINISS
Με το Δόγμα Άμυνας/Ασφάλειας επιχειρεί η κυβέρνηση της ΝΔ να απευθυνθεί στο ακροδεξιό ακροατήριο και να συγκαλύψει το τεράστιο Έγκλημα των Τεμπών. 
Να αποκρύψει ότι ο κόσμος της εργασίας και η νεολαία είναι οι Αναλώσιμοι, η καύσιμη ύλη της καπιταλιστικής κερδοφορίας, αυτοί που θα υποστούν θυσίες για να γίνουν οι αγορές όπλων και οι προσλήψεις δεκάδων χιλιάδων Μισθοφόρων Στρατιωτών, εμείς που θα υποστούμε τις περικοπές σε Υγεία-Παιδεία που Ιδιωτικοποιούνται, εμείς που θα θυσιαστούμε αμειβόμενοι με μισθούς πείνας για να κερδίσουν ακόμη περισσότερα οι επενδυτές και οι επιχειρηματίες.    
Αυτό αποκαλύπτει η αλληλουχία της προεκλογικής ατζέντας του Κ. Μητσοτάκη.
Από τις άθλιες εθνικιστικές και μιλιταριστικές παραστάσεις της 25ης Μαρτίου έως το τελευταίο ΚΥΣΕΑ που αποφάσισε νέες αγορές όπλων, από τα νέα τρομολάγνα επεισόδια που στοχοποιούν το Ιράν και την συμμετοχή των δημοκρατικών χωρών που κάλεσε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαίντεν, μέχρι τον πόλεμο εναντίον των προσφύγων όπου ο Φράκτης του Αίσχους στον Έβρο έχει κεντρική θέση.   
Ο Κ.Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε κατοίκους της Ορεστιάδας ξεκαθάρισε:
 "η ασφάλεια είναι προϋπόθεση για την ανάπτυξη. Η κυβέρνηση δεν κάνει καμία έκπτωση σε ζητήματα Εθνικής ασφάλειας και αν δεν καταφέρει να εξασφαλίσει ευρωπαϊκούς πόρους θα ολοκληρώσει με εθνικούς πόρους τον φράχτη, σε όλο το μήκος των ελληνοτουρκικών συνόρων στον Έβρο"
Για «υβριδικό πόλεμο» που αντιμετωπίζει η χώρα μας, έκανε λόγο ο πρόεδρος των Συνοριοφυλάκων Παναγιώτης Χαρέλας, μιλώντας στην ΕΡΤ σχετικά με τις εργασίες προόδου της ανέγερσης του φράχτη στα σύνορα με την Τουρκία. Και όπως τόνισε, «αυτή την στιγμή συζητάμε για την επέκταση του φράχτη για τέτοιου είδους μαζικές εισβολές». 
Καταρχήν η κυβέρνηση Μητοστάκη-ΝΔ επιχειρεί να δημιουργήσει στον Έβρο μια υγειονομική ζώνη όπου δεν θα περνά κανένας πρόσφυγας.
Στόχος τους να διαφυλάξουν τα σύνορα της Ευρώπης Φρούριο ώστε να αναβαθμιστεί το ελληνικό αστικό κράτος ως Εγγυητής του απαραβίαστου των συνόρων και ταυτόχρονα να εξασφαλίσουν στις ΗΠΑ και στο ΝΑΤΟ, για τους οποίους πλέον ο Έβρος παίζει στρατηγικό ρόλο, ότι θα μπορούν να δρουν ανενόχλητα.
Επιπλέον στόχος είναι η εργαλειοποίηση του προσφυγικού ζητήματος για τις ανάγκες του προεκλογικού αγώνα ώστε να μαζέψουν τις διαρροές προς τα κόμματα της Ακροδεξιάς.
Και τέλος, να νομιμοποιήσουν και επιβάλλουν τα δόγματα Άμυνας/Ασφάλειας που εμπεριέχονται στις αποφάσεις του ΝΑΤΟ και στην Εθνική Στρατηγική Ασφάλειας όπου μια μαύρη κλωστή διαπερνά τους αντιπάλους  και τις προτεραιότητες του ελληνικού αστικού κόσμου:
εξ Ανατολάς Κίνδυνος, ιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί, συμμετοχή σε ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, πόλεμος κατά της τρομοκρατίας, αντιμετώπιση Ασύμμετρων Απειλών.
Όπου στις ασύμμετρες απειλές περιλαμβάνονται οι κοινωνικοί αγώνες που απειλούν την καπιταλιστική οικονομική ανάπτυξη, οι μειονότητες (βλέπε ΡΟΜΑ και μουσουλμάνοι), πρόσφυγες και μετανάστες...
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΌΛΑ ΑΥΤΑ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ
Η αστική πολιτική είναι ενιαία, εντός και εκτός συνόρων, και θεωρεί τον εργαζόμενο λαό μας και τους λαούς που μπαίνουν στο στόχαστρο των επεκτατικών και εκμεταλλευτικών σχεδιασμών, ως Εχθρούς.
   ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com

diktiospartakos@hotmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου