Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

2ο ΕΤΕΘ Λέσβου: θα βγάλουν τεμαχισμένους τους φαντάρους;

Μια παλιά Σειρούλα, διαβάζοντας τα όσα συμβαίνουν ενάντια στους φαντάρους στο ΤΕ Μεγίστης, έστειλε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ένα κείμενο σχετικά με τη δική του εμπειρία στο 2ο ΕΤΕΘ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Παιδιά και το ΤΕ Μεγίστης είναι κόλαση αλλά και το 2ο ΕΤΕΘ στην Λέσβο στο Πέραμα Γέρας δεν πάει πίσω.
Υπηρέτησα εκεί το 1999 και σε μια από τις πρώτες μας εξόδους λέω στους συναδέλφους μου, στις σειρές μου «μάγκες να το βουλώσουμε όλοι μας διότι θα μας βγάλουν τεμαχισμένους, κομματιασμένους, κομμένους μπριζόλες από εκεί μέσα»!!!
Μιλάμε για μια κόλαση…

Μερικοί ίσως θεωρήσουν ακραία τα όσα αναφέρονται στην Επιστολή.
Την ίδια όμως περίοδο κρατικοί μηχανισμοί παγίδευσαν με χειροβομβίδα όχημα μέλους της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ καθώς όλως τυχαίως είχαμε προβεί σε πολύ σοβαρές καταγγελίες για το τεράστιο ζήτημα των Ναρκωτικών στον Στρατό....
Τα συμπεράσματα δικά σας....
Γιατί είναι μεγάλη η απόσταση που χωρίζει την καθεστωτική προπαγάνδα για τις Ένοπλες Δυνάμεις, από την αισχρή και βίαιη πραγματικότητα του Στρατού, που καταρχήν στρέφεται ενάντια στους φαντάρους για να τους Υποτάξει, Πειθαρχήσει, Μετατρέψει σε Άβουλους Δολοφόνους για τα συμφέροντα της ολιγαρχίας, του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και της Ε.Ε. 
   ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

1 σχόλιο:

  1. Θυμαμαι εκεινη την εποχη ηταν τοσο μεγαλο το θρασος των παλιων στο 2ο ΕΤΕΘ (οι σειρες 252 και 253) που μετα τις αλλαγες στις σκοπιες παρατουσαν τα πυρομαχικα επανω στα σπιτακια των σκοπιων και γυρνουσαν πισω στα κρεβατια τους και οποιον επαιρνε ο χαρος!!! Αυτα συνεβαιναν το 1999!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή