Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Το μήνυμα της συζύγου του 47χρονου που σκοτώθηκε στο Πέραμα: Όχι άλλο μεροκάματο τρόμου


Το μήνυμα της συζύγου του 47χρονου που σκοτώθηκε στο Πέραμα: Όχι άλλο μεροκάματο τρόμου
efsyn.gr
Συγκλονίζει η σύζυγος του εργάτη που έχασε τη ζωή του σε ένα ακόμη εργατικό δυστύχημα. Επιστολή σε τηλεοπτικό κανάλι με ηχηρά μηνύματα • «Να μην υπάρξει άλλο μεροκάματο του τρόμου, να μην ξεχαστεί το συμβάν και να μην πονέσει άλλη οικογένεια άδικα. Δεν παίζουμε με τις ανθρώπινες ζωές. ΕΛΕΟΣ, ΦΤΑΝΕΙ».

«Καλό ταξίδι στον υπέροχο πατέρα και σύζυγο που έχασε τη ζωή του για ένα μεροκάματο εις βάρος κάποιων ανεύθυνων». Αυτό αναφέρει στην συγκλονιστική επιστολή της η σύζυγος του 47χρονου εργαζόμενου που σκοτώθηκε τη Δευτέρα στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος.

Την ώρα που το νέο εργατικό δυστύχημα έχει προκαλέσει έκρηξη οργής, καθώς οι συνθήκες που επικρατούν σκιαγραφούν ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα.

Η σύζυγος του νεκρού εργάτη με επιστολή της προς τον τηλεοπτικό σταθμό Open που διαβάστηκε στον «αέρα» του καναλιού στέλνει τα δικά της ηχηρά μηνύματα:

Καλημέρα σας. Είμαι η σύζυγος του αδικοχαμένου εργάτη στο Πέραμα. Θα ήθελα να μεταφέρετε τα λόγια μου εις μνήμην του συζύγου μου. Εύχομαι με τη σημερινή απεργία η φωνή των αγανακτισμένων πια εργαζομένων να ταρακουνήσει τους υπεύθυνους, ώστε να μην υπάρξει άλλο μεροκάματο του τρόμου, να μην ξεχαστεί το συμβάν και να μην πονέσει άλλη οικογένεια άδικα. Δεν παίζουμε με τις ανθρώπινες ζωές. ΕΛΕΟΣ, ΦΤΑΝΕΙ. Απαιτώ να βρεθούν οι υπεύθυνοι. Καλό ταξίδι στον υπέροχο πατέρα και σύζυγο που έχασε τη ζωή του για ένα μεροκάματο εις βάρος κάποιων ανεύθυνων. Με εκτίμηση σε όλες τις οικογένειες που χάνουν άδικα τους δικούς τους ανθρώπους.

Σημειώνεται ότι για ακόμη μια ημέρα πραγματοποιείται απεργιακή κινητοποίηση στο Πέραμα, ενώ οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν πορεία, ενώ το απόγευμα έχει προγραμματιστεί συλλαλλητήριο στον Πειραιά απαιτώντας την ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας και την εντατικοποίηση των ελέγχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου