Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Στρατόπεδο Λαγού Έβρου: Το φαγητό άθλιο, η υγιεινή ανύπαρκτη, αγγαρείες ατελείωτες-η Ταξιαρχία ασχολείται με τις Φαβορίτες!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Όλοι μιλούν για τα άρματα και ο Γιάννης για τις τρίχες. 
 Η υπομονή έχει και τα όριά της και εμείς κάναμε μεγάλη προσπάθεια ώστε να μην χρειαστεί να αναφερθούμε για το Οργουελιανό σκηνικό που επικρατεί στο στρατόπεδο του Λαγού όπου στρατιώτες εκών άκων "ξεσπιτώνονται" για να μπορέσουν να κάνουν ένα μπάνιο και ταυτόχρονα η διοίκηση καθεύδει υπό μανδραγόρα.

1) Πνέω μένεα λέγοντας πως , εδώ και ενάμιση μήνα πολλές μονάδες του στρατοπέδου μαζί και το Διοικητήριο της Ταξιαρχίας βρέθηκαν σαν κεραυνός εν αιθρία να λειτουργούν με μία γεννήτρια η οποία σταμάτα να λειτουργεί μετά την έξοδο της καθεστηκυίας τάξις από το στρατόπεδο αδιαφορώντας παγερά για τις ανάγκες όλων των υπολοίπων. 
Φαντάροι και στελέχη μετακομίζουν σε άλλες μονάδες με σκοπό να κάνουν ένα μπάνιο και να φροντίσουν την ατομική τους υγιεινή. 
Φυσικό επακόλουθο μετά τις αλλεπάλληλες επανεκκινήσεις και της μη σταθερές τάσης του ρεύματος οι βλάβες σε ηλεκτρικές συσκευές ζωτικής σημασίας να καθίστανται αναπόφευκτες. 
Η κατάσταση πλέον θυμίζει μία τριτοκοσμική χώρα και όχι μία χώρα της Ευρώπης, σύμμαχο του ΝΑΤΟ.
Αυτά δεν μας λένε οι στρατηγοί και οι Υπουργοί;

2) βέβαια το θέατρο εδώ και ένα μήνα καλά κρατάει. Κατώτερα στελέχη και φαντάροι γίνανε εργάτες γενικών καθηκόντων με σκοπό την σουλουπώσει το έκτρωμα του στρατοπέδου χαρίζοντας στην διοίκηση και σε ανώτερους αξιωματικούς τα εύσημα και τα συγχαρητήρια από τον ΓΕΠΣ.

3) Παράλληλα η κατάσταση στα μαγειρεία, όλο και δυσχεραίνει παρά τις επανειλημμένες παρατηρήσεις από στελέχη και στρατιώτες. 
Μερίδες τόσο μικρές που δεν χορταίνει άνθρωπος και δεν χωνεύει άνθρωπος αφού η ποιότητα των φαγητών έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα έτσι στελέχη εν ώρα υπηρεσίας όπως και φαντάροι, να ξοδεύουν εξωφρενικά ποσά στα Κ.Ψ.Μ.
Βλέποντας την διοίκηση και ανώτερους απολαμβάνουν λουκούλεια γεύματα στις Λέσχες με ουσιαστικά μηδενικά έξοδα αναλογικά με τον μισθό τους.

Τέλος, η διοίκηση της ταξιαρχίας αντί να παίρνει αποφάσεις και να δίνει λύσεις στα άνωθι προβλήματα μεριμνά και τυρβάζει περί πολλών όπως αγυάλιστες αρβύλες, άνισες φαβορίτες και ασιδέρωτα χιτώνια.

Δεν ζητάμε να γίνουν θαύματα, ζητάμε να γίνουν αυτά τα οποία δικαιούμαστε, με σκοπό την ανθρώπινη επιβίωση μέσα στο στρατόπεδο. Ας αναλάβει επιτέλους η διοίκηση τις ευθύνες της και να σταματήσει επιτέλους να διυλίζει τον κώνωπα.
Αιδώς Αργείοι !!

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;
Ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού τι έκανε στην Επιθεώρηση; Τα είδε όλα αυτά;
Ο Ταξίαρχος και οι Στρατηγοί θεωρούν ότι υπάρχει λόγος να παρέμβουν ή δεν ασχολούνται με αυτά τα ζητήματα;
Το Δ Σώμα Στρατού παίζει κανένα ρόλο;
Υπάρχει μόνο για να φροντίζει τους Αμερικανούς;
Συνάδελφοι πρέπει να μπει ένα τέλος στην Οικονομική μας Εκμετάλλευση.
Πρέπει να αγωνιστούμε όλοι μαζί.
Βγείτε μαζικά Παραπονούμενοι στην Αναφορά.
Ζητήστε Ακρόαση από Ταξίαρχο και Στρατηγό.
Είναι Υποχρεωμένοι να σας ακούσουν.
Σε κάθε περίπτωση δεν μπορούν να απαντήσουν ότι δεν ήξεραν.
Δε μπορεί οι Αξιωματικοί να τρώνε τόσο φθηνά πολυτελή γεύματα στις Λέσχες Αξιωματικών και εμείς να πληρώνουμε εκατοντάδες ευρώ κάθε μήνα μόνο και μόνο για να χορτάσουμε την πείνα μας.
Η Ακροδεξιά κυβέρνηση της ΝΔ που πανηγυρίζει για την αγορά RAFALE και F 35 είναι αυτοί που μας αφήνουν Νηστικούς.
Το κάνουν επίτηδες. 
Γράψτε και στείλετε ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΩΝ. 
Με τα κέρδη των ΚΨΜ που προέρχονται από τους φαντάρους καλύπτουν τα έξοδα συντήρησης εγκαταστάσεων και οχημάτων, ενώ κανείς δεν ξέρει που καταλήγουν όλα αυτά τα χρήματα.
Συνφάνταροι, πρέπει να τους Τιμωρήσουμε
Σας καλούμε να Μαυρίσετε τις εκλογές τον Μητσοτάκη και την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, την Ακροδεξιά και όλα τα κόμματα εξουσίας που μαυρίζουν την ζωή μας.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου