Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

Ο ΣΚΑΙ πυροβολεί την Αλήθεια και οι Τούρκοι Συνοριοφύλακες τους πρόσφυγες

Την Τετάρτη το απόγευμα ο ραδιοφωνικός σταθμός του ΣΚΑΙ διέδιδε ότι χιλιάδες πρόσφυγες περιμένουν στον Έβρο για να "εισβάλουν", στην Ελλάδα, επαναλαμβάνοντας τα δραματικά γεγονότα του 2020.
Η ΕΡΤ στο ίδιο μήκος κύματος, ακολουθούμενη από φιλοκυβερνητικά,  μιλιταριστικά και ακροδεξιά σαιτ προπαγάνδιζε ότι τους πρόσφυγες συνοδεύουν στην πορεία τους προς τον Έβρο Τούρκοι στρατιώτες.
Αλήθεια, που είναι αυτές οι χιλιάδες πρόσφυγες σύμφωνα με την καθεστωτική προπαγάνδα;
Ποιος θα απολογηθεί για τα Ψέματα, την Απάτη και την Παραπλάνηση;
Σήμερα, αποκαλύφθηκε η δολοφονική συνεργασία μεταξύ Ελληνικού και Τουρκικού κράτους εναντίον των προσφύγων. 
Πυροβολισμοί έπεσαν στην περιοχή του Σουφλίου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί νεαρός μετανάστης Μαροκινής καταγωγής, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.
Όπως ο ίδιος ο Μαροκινός δήλωσε, δέχθηκε πυροβολισμούς από Τούρκους Στρατοχωροφύλακες όταν προσπάθησε να περάσει από την τουρκική όχθη του ποταμού Έβρου στην ελληνική, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην κοιλιά. Έφτασε όμως στο ελληνικό έδαφος και οι Συνοριοφύλακες τον μετέφεραν επειγόντως στο Νσοκομείο Διδυμοτείχου όπου οι γιατροί τον έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο γιατί είχε αιμορραγία.

Θυμίζουμε τις σχετικές ανακοινώσεις για το πόλεμο εναντίον των προσφύγων που έχει στηθεί στον Έβρο και περιγράφουμε τι εξυπηρετεί:


ην Προσφυγιά προκαλεί ο πόλεμος, οι ιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί και οι επεμβάσεις, η οικονομική εκμετάλλευση και η καταπίεση των λαών.  
ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Κάτω τα χέρια από τους πρόσφυγες-μετανάστες.
Άσυλο, ασφαλή διάβαση των συνόρων, σεβασμό όλων των δικαιωμάτων τους.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Το Σκαι γενικα ακομα και με τα τρενα μας περασαν για χαζους οτι δεν θα τους αναγνωριζαμε τους τυχαιους επιβατες αλλα εχουμε γεμισει με χαζους γενικα σε ολα τα κομματα και με τους πολιτες που δεν ασχοληθηκε κανενας για την αναβαθμισει εδω και χρονια ωστε να υπαρχει λιγοτερη ταλαιπωρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή