Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Στρατόπεδο Νεοχωρίου 616 Μ/Κ ΤΠ: Παρέλαση έκαναν τα ποντίκια μέσα από τα ταψιά και τις σφολιάτες, ενώ ο διοικητής αναρωτιόταν γιατί δεν τρώμε

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ από το Στρατόπεδο Νεοχωρίου 616 Μ/Κ ΤΠ
Το φαγητό είναι απαίσιο.
Πολλοί φαντάροι κάνουν παράπονα, για την ταλαιπωρία που έχουν με το φαγητό στο στρατόπεδο του 616 στο Νεοχώρι και το πρόβλημα προέρχεται από τη διοίκηση.
"Έχουμε αγανακτήσει και δεν υπάρχει η κατάλληλη οικονομική δυνατότητα για να αγοράζουμε συνέχεια φαγητό από το ΚΨΜ" λένε σχετικά.
Ενώ υπάρχει η διάθεση και η γνώση από τους μάγειρες και ειδικά από συγκεκριμένους (όχι όλους) να μας προσφέρουν ένα αξιοπρεπείς γεύμα η διοίκηση αδιαφορεί!
Η σάλτσα για τα μακαρόνια είναι σαν νερό.
Ο πουρές μάλλον φτιάχνετε για επιδιορθώσεις.
Το κοτόπουλο άψητο η παραψημένο.
Πέραν τον περικοπών στα κονδύλια των φαντάρων και την ποιότητα παροχής γευμάτων έρχεται το κερασάκι στην τούρτα με την εκδήλωση που έλαβε χώρα για τα εγκαίνια του φυλακίου.
Παρέλαση έκαναν τα ποντίκια μέσα από τα ταψιά και τις σφολιάτες, ενώ ο διοικητής αναρωτιόταν γιατί δεν τρώμε;
Αφού έχετε λεφτά για έργα και τσιμπούσια, τότε βρείτε τρόπο να είναι ευχαριστημένοι και οι στρατιώτες σας.
Αξιωματικοί πετούν έξω μάγειρες με πτυχίο και ανθρωπιά, που δίνουν στους στρατιώτες ένα σωστό πιάτο φαγητού. Αλλά δεν το εκτιμούν, δεν καταλαβαίνουν ότι έτσι μόνο μπορούν να αλλάξουν τις καταστάσεις.
Κάτι που πρέπει να απασχολήσει επιτέλους τους Στρατηγούς στην 16η Μεραρχία το Δ Σώμα Στρατού, το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας.
Η σωστή απασχόληση ατόμων στις σωστές θέσεις για την καλύτερη θητεία των στρατιωτών.
Ζητούμε καλύτερη αντιμετώπιση.
Καλύτερη ποιότητα φαγητού.
Ζητούμε να ζούμε σαν άνθρωποι με τα κονδύλια που λαμβάνετε για μας.
Ντροπή !Θέλουμε καλύτερη ποιότητα φαγητού και τους μάγειρες που μας το παρέχουν. Δεν είμαστε σκουπίδια.
Είμαστε άνθρωποι και έχουμε αξιοπρέπεια.

Ομάδα στρατιωτών 616 ΜΚ ΤΠ

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Απαιτούμε την παρέμβαση του Διοικητή και της Ιεραρχίας.
 Καλούμε τους συνφάνταρους να αντιδράσουν και να βγουν Παραπονούμενοι. Να στείλουν επιστολές καταγγελίας. 
Να αγωνιστούμε όλοι μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ενάντια στην εργασιακή και οικονομική εκμετάλλευση της Υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας, τη Βυσματοκρατία και την Ψηφοθηρία της ΝΔ μέσω των άθλιων πελατειακών σχέσεων.
 Απαιτούμε να φύγουν όλοι οι φαντάροι από ΚΑΑΥ-ΛΑΦ-Στρατιωτικά Πρατήρια.
Να μειωθεί η στρατωτική θητεία στους ΕΞΙ (6) Μήνες.
Να Αυξηθεί ο μισθός των φαντάρων στα 8,7 ευρώ, να δοθούν τα ένσημα για τους 12 μήνες της θητείας και να εγγραφόμαστε στο Ταμείο Ανεργίας με την Απόλυση μας από τον Στρατό, λαμβάνοντας το Επίδομα Ανεργίας.

Καλούμε τους συμπολίτες μας και τους συνφάνταρους να Ψηφίσουν την   Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική με υποψήφιο τον αγωνιστή δάσκαλο Κώστα Τουλγαρίδη που στηρίζει το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ .  Να στηρίξουν τους συνδυασμούς της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς σε Δήμους και Περιφέρειες Πανελλαδικά.

Καλούμε τους συνφάνταρους που μαζί δώσαμε τη μάχη όλα αυτά τα χρόνια για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, να ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ τον Ν.Χαρδαλιά στις Περιφερειακές Εκλογές. Να καταδικάσουν την αστική-ταξική πολιτική που εκπροσωπεί  και εξυπηρετεί επιχειρηματικά συμφέροντα, την Ευρώπη Φρούριο, το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ, εμπλέκοντας μας στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς. Να καταδικάσουν το επιχειρηματικό κράτος Άμυνας/Ασφάλειας που μας Απειλεί και διεξάγει Υβριδικούς Πολέμους καθώς θεωρεί και αντιμετωπίζει τα κοινωνικά κινήματα, τους πρόσφυγες-μετανάστες-μειονότητες ως Ασύμμετρες Απειλές

Το καθοριστικό όμως είναι να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό για το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου.

 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου