Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

1ο Λόχο Διαβιβάσεων - 1η Μεραρχία Πεζικού Βέροια: Αξιωματικός χρησιμοποιεί φαντάρους βύσματα ως Χαφιέδες!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Από το χειρότερο στο χείριστο οδηγείται η κατάσταση στον 1ο Λόχο Διαβιβάσεων, εδώ και αρκετούς μήνες. 
Αντιμετωπίζουν ένα πρωτοφανές κλίμα όπως το χαρακτηρίζουν στελέχη που βρίσκονται στην μονάδα για δέκα ή και περισσότερα χρόνια.
Την οργή όλων έχει προκαλέσει Αξιωματικός που χαρακτηρίζεται "θρασύδειλος", καθώς αντιμετωπίζει με υποτίμηση, προσβολές, ενίοτε και υβρεολογίες ακόμα και γυναίκες υπαξιωματικούς. Δεν είναι λίγες οι φορές που με περισσή υπεροψία αποκαλεί "πεταμένα λεφτά" άπαντες τους ΕΠΟΠ. 
Ωστόσο τις ύβρεις ενδεχομένως να μην τις χαρακτήριζε κανείς άμεσα τόσο επικίνδυνες όσο το να εξαναγκάζει στελέχη να συμμετάσχουν σε ασκήσεις, τα οποία με ιατρική γνωμάτευση από στρατιωτικό Νοσοκομείο θέτονται εκτός ασκήσεων. 
Είναι το λιγότερο εξοντωτικό και παράλογο το να μην δίνονται οι απαλλαγές που δικαιούνται ύστερα από την ημέρα της εκτέλεσης υπηρεσίας τους ή τουλάχιστον σε ένα εύλογο διάστημα όπως προβλέπεται. 
Είναι πραγματικά θλιβερή η κατάσταση με όλα αυτά τα περιστατικά, πόσο μάλλον όταν στελέχη με οικογένεια και παιδιά μεταφέρουν στο σπίτι τους όλη αυτήν την αρνητική ψυχολογία που αποκτούν μέσα στον λόχο, όπως μας εξομολογούνται. 
Με μηδενική εμπιστοσύνη και απεριόριστη καχυποψία προς όλους και όλα κυλάει η καθημερινότητα του εν λόγω αξιωματικού ψάχνοντας μανιωδώς ακόμα και το παραμικρό ατόπημα του οποιουδήποτε για να έχει την άρρωστη ικανοποίηση της τιμωρίας. 
Ανήθικο, ανέντιμο και αν μη τι άλλο άνανδρο, το να πλευρίζει στρατιώτες και να τους βάζει να του μεταφέρουν καταστάσεις και συζητήσεις άλλων στρατιωτών καθώς επίσης και των στελεχών του Λόχου. 
Επιπροσθέτως για έναν περίεργο και ακατανόητο λόγο ο ανωτέρω αξιωματικός -ύστερα και από δική του ομολογία- ανέφερε πως σημειώνει σε μια προσωπική ατζέντα τους "στρατιώτες βύσματα" όπως τους αποκαλεί, εντάσσοντας στην λίστα αυτή εσωτερικούς (ανώτερους - ανώτατους αξιωματικούς) και εξωτερικούς παράγοντες. 
Συνδυάζεται άραγε αυτό το γεγονός με το ότι κάποιοι στρατιώτες βρίσκονταν επί τόσο καιρό στο απυρόβλητο και δεν τιμωρούνταν ότι ολισθήματα και να έπρατταν; 
Ισχύει ότι την περιβόητη αυτή ατζέντα την κρατάει για να υπηρετεί το δίκαιο και την ισορροπία μεταξύ στρατιωτών ή μήπως πίσω από αυτό κρύβεται μια μεροληπτική στάση η οποία εγκολπώνεται την ευνοιοκρατία.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Η καταγγελία αυτή αποκαλύπτει την ουσία του Στρατού.
Κατάχρηση Εξουσίας, Βυσματοκρατία, Χαφιεδισμός και Ρουφιάνοι.
Αυτή η ξεφτίλα είναι ο Στρατός που μας θεωρεί σκουπίδια, επιδιώκει την Υποταγή και Πειθαρχία μας στον κάθε καριερίστα και ταυτόχρονα μας εκπαιδεύει στο Ρουφιανιλίκι για να λουφάρει το βύσμα-χαφιές.
Αυτή είναι η Καριέρα στον Στρατό.
Τα γνωρίζει ο Διοικητής όλα αυτά; Τα εγκρίνει;
Εμείς απαιτούμε την άμεση παρέμβαση της Ιεραρχίας.
Καλούμε τους συνφάνταρους να βγουν Παραπονούμενοι στην Αναφορά και να ζητήσουν Ακρόαση από το Διοικητή.
Συνάδελφοι, μόνο με Κίνημα Μέσα και Έξω από τον στρατό μπορούμε να Υπερασπιστούμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, να σταθούμε απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και τον φασισμό, τις ΗΠΑ, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΑΓΕΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΩΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΟΒΑ και ΕΠ.ΟΠ. 
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Πανω κατω και το 475 ετσι ειναι και εχουν εξτρας οπως δεν βγαινω να αλλαξω τον αλλο λογο βροχης ακομα και βαρεμαρας κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή