Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

ΟΒΑ: Και τους Απέλυσαν και τους αφήνουν Απλήρωτους

Όλα έγιναν όπως ακριβώς τα περιέγραψε το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Στρατολόγησαν τους ΟΒΑ από τις δεξαμενές της φτώχειας και της μαύρης εργασίας, για να τους χρησιμοποιήσουν ως Σκοπάνθρωπους.
Τους φέρθηκαν ως σκουπίδια...
Δεν τους υπολογίζει κανείς και κανείς δεν τους δίνει καμιά αξία...
Ο μήνας δεν βγαίνει με τίποτε...
Όλα αυτά είναι η Καριέρα στον Στρατό που τους έταξαν οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ.
Και αφού τους πέταξαν ξανά στην Ανεργία για να τους αντικαταστήσουν με νεότερους Μισθοφόρους Στρατιώτες, αφού βεβαίως τους πήραν τις ψήφους...
Τώρα δεν τους πληρώνουν.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες Απολυμένων ΟΒΑ τους χρωστούν Αποζημίωση ακόμη και πέντε (5) μήνες...  

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί την νεολαία να παραδειγματιστεί από το Κάζο των πρώην ΟΒΑ και να μην Καταταγεί Μισθοφόρος Στρατιώτης.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δεν είναι ΚΚΕ που ζητά οι απολυμένοι Μισθοφόροι Στρατιώτες ΟΒΑ, να καταταγούν Μισθοφόροι Στρατιώτες ΕΠ.ΟΠ.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δεν είναι ΚΚΕ το οποίο ταυτίζει το παρόν και μέλλον τμήματος της νεολαίας με τον Πόλεμο, τον Στρατό και το Κράτος Άμυνας/Ασφάλειας.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εκφράζει με ξεκάθαρο τρόπο τα ταξικά συμφέροντα του κόσμου της εργασίας και γυρνά την πλάτη στα εθνικά συμφέροντα, τα συμφέροντα δηλαδή των πλουσίων που οραματίζονται ΑΟΖ  και ενεργειακά κοιτάσματα.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αρνείται να θυσιαστεί η νεολαία στους διακρατικούς πολέμους, να είναι ο Αναλώσιμος του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αρνείται η νεολαία να γίνει Ένοπλος Θύτης και Θύμα, κυνηγώντας πρόσφυγες-μετανάστες, να συμμετέχει στους βρώμικους ιμπεριαλιστικούς πολέμους στην Αφρική και ενάντια στον ηρωικό λαό της Παλαιστίνης.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΟΒΑ και ΕΠ.ΟΠ.
Η νεολαία καλείται να πρωταγωνιστήσει στους σύγχρονους αγώνες υπερασπιζόμενη τα Διεθνιστικά-Ταξικά δικαιώματα και ανάγκες των εργαζομένων και των καταπιεσμένων.
 ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ.
Με κίνημα μαζικό μέσα και έξω από τον Στρατό.
Απαιτούμε να ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ οι Στρατιωτικές Παρελάσεις.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για Έλληνες επιχειρηματίες, ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ πρόσφυγες και μετανάστες
ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ τα κοινωνικά κινήματα

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου