Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Κράτος-δολοφόνος το Ισραήλ, συνένοχοι ΗΠΑ-ΕΕ

Αδίστακτοι και κυνικοί οι εκτελεστές της ακροδεξιάς κυβέρνησης Νετανιάχου, δεν δίστασαν να ισοπεδώσουν ακόμη και ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Γάζας, στέλνοντας στον θάνατο εκατοντάδες Παλαιστίνιους, στην πλειοψηφία τους ασθενείς, τραυματίες και γιατρούς-νοσηλευτές. Και σαν να μην έφτανε αυτό, τολμούν να κοροϊδεύουν στα μούτρα τους πάντες, επιχειρώντας να ρίξουν την ευθύνη στις παλαιστινιακές οργανώσεις, τις οποίες κατηγορούν ότι σκότωσαν μαζικά τους δικούς τους ανθρώπους!

Κι όμως. Αυτό το κράτος, που έχει επιβάλει απαρτχάιντ σε βάρος του αραβικού πληθυσμού, που συνεχίζει τον εποικισμό των κατεχόμενων εδαφών, που τρομοκρατεί και δολοφονεί συστηματικά, που επιδίδεται σε γενοκτονία στη Λωρίδα της Γάζας, έχει την αμέριστη στήριξη των ΗΠΑ και της ΕΕ. Ολόκληρης της «πολιτισμένης» Δύσης, δηλαδή, που το χαρακτηρίζει δημοκρατία και του αναγνωρίζει το δικαίωμα στην «αυτοάμυνα».
Γι’ αυτό έσπευσαν εκεί η φον ντερ Λάιεν και ο Σολτς, γι’ αυτό πηγαίνει και ο Μπάιντεν, για τον ίδιο λόγο ετοιμάζεται να πάει και ο Μητσοτάκης. Για να σφίξουν το γεμάτο από παλαιστινιακό αίμα χέρι του Νετανιάχου, για να τον διαβεβαιώσουν πόσο του συμπαραστέκονται. Δίνοντάς του, πρακτικά, το πράσινο φως για να συνεχίσει την πολιτική του, η οποία είναι αυτή που ευθύνεται για τις εκατόμβες στις τάξεις των αθώων, Παλαιστινίων και Ισραηλινών.

Όμως, το κύμα οργής που έχει ήδη ξεσπάσει στον αραβικό κόσμο, καθώς και αρκετές χώρες της Δύσης, όπου χιλιάδες αψηφούν τα διατάγματα με τα οποία οι διαδηλώσεις τους χαρακτηρίζονται παράνομες και «αντισημιτικές», δεν θα κοπάσει. Αντιθέτως, είναι πιθανό και αναγκαίο να μετατραπεί σε τσουνάμι που θα πνίξει τους δολοφόνους, τους συνένοχους και τους συνεργάτες τους.

Μαζί και τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούτ Αμπάς, που έστειλε τις δυνάμεις καταστολής του να χτυπήσουν τους διαδηλωτές στην Δυτική Όχθη, επειδή οι Ισραηλινοί είναι πολύ απασχολημένοι με το αιματοκύλισμα της Γάζας. Αυτόν που είχε προγραμματίσει συνάντηση με τον Μπάιντεν, για να του πει πως όλα θα πάνε καλά εάν τον απαλλάξει από τους αντιπάλους του.

Τώρα είναι η ώρα ο παλαιστινιακός λαός, μαζί και όλοι οι αραβικοί λαοί, να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους. Να ξεσηκωθούν ενάντια στον κατακτητή, μα και τους ντόπιους καταπιεστές τους, σαρώνοντας τα πάντα. Και οι λαοί της Δύσης και όλου του κόσμου να τους δώσουν το χέρι και να σταθούν στη σωστή πλευρά της ιστορίας: Με το δίκιο των καταπιεσμένων!
ΠΡΙΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου