Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

ΚΕΤΘ Αυλώνας: Πόσιμο νερό με διαφορετικό δίκτυο μόνο για τους Άραβες στρατιωτικούς των ΗΑΕ

Όπως έχει αποκαλυφθεί τον Ιούλη του 2020 δημοπρατήθηκε και έως τον Οκτώβρη του 2021 είχε ολοκληρωθεί η κατασκευή στρατοπέδου/κέντρου εκπαίδευσης των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΑΕ, εντός των στρατιωτικών εγκαταστάσεων του ΚΕΤΘ στον Αυλώνα!
Η σύμβαση προβλέπει μίσθωση των εγκαταστάσεων για δέκα έτη καταρχάς, με δυνατότητα ανανέωσης. 
Το έργο κόστισε 13.630.000 ευρώ, που αφορούν σε οδοποιία, οικοδομικά, ηλεκτρομηχανολογικά, υδραυλικά, υδραυλικά υπό πίεση και βιομηχανικά ενεργειακά έργα. 
Το συγκρότημα έχει συνολική δομημένη επιφάνεια περίπου 15.000 τ.μ., εκτείνεται σε έκταση 90 στρεμμάτων, αποτελείται από 67 κτίρια (κοιτώνες, διοικητήριο, κλειστό γυμναστήριο, χώρος δραστηριοτήτων, ιατρείο, εστιατόριο, πλυντήριο, φυλάκια, χώροι αναψυχής, μηχανολογικοί χώροι, γραφεία) και δύναται να φιλοξενήσει 900 περίπου άτομα.
Το έργο φέρεται να υλοποιήθηκε στο πλαίσιο διακρατικής συμφωνίας στρατιωτικής συνεργασίας Ελλάδας - Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
Σύμφωνα με την ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ κατασκευάζεται νέο δίκτυο ύδρευσης κατευθείαν από το αντλιοστάσιο, σκάβουν όλο το στρατόπεδο και περνούν σωλήνες. Πρόκειται για ξεχωριστό σύστημα ύδρευσης που θα εξασφαλίζει ΠΟΣΙΜΟ νερό στους εκπαιδευόμενους στρατιωτικούς των ΗΑΕ.
Όμως οι νεοσύλλεκτοι φαντάροι, οι εκπαιδευόμενοι πυροσβέστες και ΕΠ.ΟΠ., η μόνιμη δύναμη των φαντάρων δεν έχουν ΠΟΣΙΜΟ νερό.

Το νερό είναι Ακατάλληλο.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έφτασαν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ αυτό είναι γνωστό εδώ και καιρό, πριν από την Κατάταξη της Ε ΕΣΣΟ. 
Όμως έπρεπε να δηλητηριαστούν 70 νεοσύλλεκτοι φαντάροι και κυρίως, να υπάρξει η δημοσίευση της καταγγελίας του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, για να βγουν οι Αξιωματικοί την ίδια μέρα της δημοσιοποίησης της και να διατάξουν τους συνφάνταρους να μην πίνουν από το Ακατάλληλο νερό που μέχρι τότε σερβίρονταν στα εστιατόρια.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
  Απαιτούμε την λήψη μέτρων.
Απαιτούμε να Σταματήσει η λειτουργία του ΚΕΤΘ Αυλώνας μέχρι να γίνουν οι αναγκαίες Απολυμάνσεις, να εξασφαλιστούν ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ και Αξιοπρεπείς συνθήκες στράτευσης.
Συνάδελφοι απαιτούμε την άμεση μείωση της Υποχρεωτικής Στρατιωτικής θητείας στους ΕΞΙ (6) μήνες.
Απαιτούμε από το Υπουργείο Άμυνας να καλύψει το βαρύ οικονομικό κόστος της Υποχρεωτικής μας Στράτευσης.
Σας καλούμε σε μαζική συμμετοχή στο κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό για την Υπεράσπιθση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ για Έλληνες επιχειρηματίες, ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ πρόσφυγες και μετανάστες
ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ τα κοινωνικά κινήματα
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου