Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023

Ξεσηκωμός για διαδήλωση αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη την Τετάρτη

▸Συγκέντρωση πρωτοβάθμιων σωματείων και αριστερών κινήσεων στο άγαλμα Κολοκοτρώνη και πορεία στην πρεσβεία του Ισραήλ

Μετά και το νέο τρομερό έγκλημα με τον βομβαρδισμό νοσοκομείου στη Γάζα την Τρίτη, με αποτέλεσμα εκατοντάδες θύματα (νεκρούς και τραυματίες) γίνεται εξαιρετικά επίκαιρη η εκδήλωση αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης και η απαίτηση να σταματήσει τώρα ο βομβαρδισμός της Γάζας και να ακυρωθούν τα σχέδια για εισβολή του Ισραήλ. Επίσης, να σταματήσει η ελληνική εμπλοκή στον βρόμικο πόλεμο του Ισραήλ και να μην γίνει η επίσκεψη Μητσοτάκη για να εκφράσει την υποστήριξή του στον Νετανιάχου.

Για όλους αυτούς τους λόγους το συλλαλητήριο που διοργανώνουν εργατικά σωματεία, συλλογικότητες και αριστερές οργανώσεις και κινήσεις την Τετάρτη στο κέντρο της Αθήνας για αλληλεγγύη στον λαό της Παλαιστίνης γίνεται δραματικά επίκαιρο και αναγκαίο και πρέπει να έχει μαζική συμμετοχή.

Δεκάδες σωματεία καλούν στην κινητοποίηση. Σωματεία που συμμετέχουν στο ΠΑΜΕ καλούν στο Σύνταγμα στις 7 μ.μ. και σε πορεία στην Ισραηλινή πρεσβεία.

Πρωτοβάθμια σωματεία, οργανώσεις της αντικαπιταλιστικής και αντιιμπεριαλιστικής Αριστεράς, καθώς και αντικαπιταλιστικές κινήσεις πόλης καλούν στο άγαλμα Κολοκοτρώνη στις 6:30 μ.μ. και σε πορεία στην πρεσβεία του Ισραήλ.

Στόχος να συγκροτηθεί ένα ανθρώπινο ποτάμι, μια πολύ μαζική συγκέντρωση, που θα στείλει μήνυμα αλληλεγγύης στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού για λευτεριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου