Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εκφράζει την Αλληλεγγύη του στον ολικό αρνητή στράτευσης και συναγωνιστή μας Φ.Ι.

 
Το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εκφράζει την Αλληλεγγύη του στον ολικό αρνητή στράτευση και συναγωνιστή μας Φ.Ι. που δικάζεται στο στρατοδικείο του Ρουφ στις 4 Οκτώβρη ως ανυπότακτος αφού δεν παρουσιάστηκε ποτέ στις τάξεις του ελληνικού στρατού για να παράξει υπηρεσία, κατά πως αξιώνει το κράτος.
Έχει γίνει ήδη δέκτης δύο προστίμων 6,000 ευρώ, και έχει συλληφθεί για την ανυποταξία του κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης αλληλεγγύης σε καταλήψεις κι ταυτόχρονα έχει παρακρατηθεί επαναλαμβανόμενα μέρος του μισθού του. Παρά της κατασταλτικές μεθοδεύσεις ο σύντροφος μένει σταθερός στην αγωνιστική του επιλογή.

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στέκει στο πλευρό του Αντιμιλιταριστή συναγωνιστή που στέκεται απέναντι στο αστικό κράτος και τον στρατό, τον πόλεμο, τον εθνικισμό και τον ιμπεριαλισμό.
Η στάση του έχει ιδιαίτερη σημασία σε αυτή την εποχή που το Αντιμιλιταριστικό Κίνημα πρέπει να γυρίσει την πλάτη και να απαξιώσει την τάση φυγής και βολέματος μέσω του (Ι5).
Κοινή αγωνία πρέπει να είναι το Μπλοκάρισμα της Πολεμικής Μηχανής καθώς οξύνονται οι ιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί και επιχειρείται η στρατιωτικοποίηση του λαού μας.
Το Αντιπολεμικό και Αντιμιταριστικό κίνημα πρέπει να ανασυγκροτηθεί, να εκφράσει την εναντίωση στους εθνικούς στρατηγικούς στόχους της αστικής τάξης και τις συμμαχίες της με ιμπεριαλιστικές δυνάμεις. 
Να σταθεί απέναντι στο Ισραήλ των Βαλκανίων, στους Πολεμικούς Εξοπλισμούς και τις χιλιάδες προσλήψεις Μισθοφόρων Στρατιωτών από τα λαϊκά στρώματα και τις κοινωνικές ζώνες της φτώχειας.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εκφράζει την Εναντίωση του στην Υποχρεωτική Στρατιωτική Θητεία και στον Μισθοφορικό Στρατό, στέκοντας απέναντι στην καθεστωτική Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Κασσελάκη να προτείνει τον Μισθοφορικό Στρατό των στρατολογημένων φτωχών νέων και την πατριωτική Αριστερά του ΚΚΕ που εντάσσεται στους αστικούς σχεδιασμούς και αγωνιά για την επέκταση των κυριαρχικών δικαιωμάτων του αστικού κράτους που εκφράζει τις στρατηγικές βλέψεις αναβάθμισης του αστικού κατεστημένου. 
Στόχος η ανάπτυξη Αντιπολεμικού Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό, ενάντια στον πόλεμο και εθνικισμό, ρατσισμό και φασισμό, τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου