Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

EKTAKTO- Δεκάδες νεκροί Ισραηλινοί: Oι ισλαμιστές της Χαμάς εισέβαλαν σε στρατιωτικές βάσεις – Φλέγονται Merkava IV

EKTAKTO- Δεκάδες νεκροί Ισραηλινοί: Oι ισλαμιστές της Χαμάς εισέβαλαν σε στρατιωτικές βάσεις – Φλέγονται Merkava IV – Σκοτώνουν πολίτες στους δρόμους και στα σπίτια τους
Οι ισλαμιστές τους έπιασαν στον ύπνο - Έχουν πάρει ομήρους στρατιώτες
warnews247.gr
Το Ισραήλ ζει μια πρωτοφανή τραγωδία απόρροια της αποτυχίας των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών να ενημερώσουν για μεγάλη επικείμενη αιφνιδιαστική επίθεση των ισλαμιστών της Χαμάς και των άλλων οργανώσεων.

Τα βίντεο από το Ισραήλ δεν έχουν προηγούμενο στην ιστορία της χώρας.

Δεκάδες ισραηλινοί πολίτες έχουν σκοτωθεί, Ισλαμιστές της Χαμάς εισέβαλαν σε στρατόπεδο των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων και τους έπιασαν κυριολεκτικά στον ύπνο.

Οι Παλαιστινιακές Ταξιαρχίες Al-Qassam δημοσίευσαν φωτογραφίες των δυνάμεων Qassam μέσα στις βάσεις του Ισραηλινού Στρατού.

Ένοπλοι Παλαιστίνιοι ισλαμιστές εισέρχονται στο Ισραήλ από τη Γάζα με μοτοσικλέτες και ανεμόπτερα.

Μια δεύτερη παλαιστινιακή ομάδα μπήκε στο Ισραήλ από τη Γάζα και σφαγιάζει αμάχους στους δρόμους και στα σπίτια τους.

Μέχρι στιγμής πάνω από 5.000 ρουκέτες έχουν εκτοξευθεί από τη Χαμάς και άλλες Φατρίες στη Γάζα προς πόλεις στο κεντρικό και νότιο Ισραήλ.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου θα διατάξει επίσημη Κήρυξη πολέμου κατά της Χαμάς και των άλλων Παλαιστινιακών οργανώσεων κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου σήμερα στις 13:00.

Ο ισραηλινός Στρατός ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει την «Επιχείρηση Σιδερένια Ξίφη» η οποία θα περιλαμβάνει Μείζονες Επιχειρήσεις κατά της Χαμάς στο Νότιο Ισραήλ και στη Λωρίδα της Γάζας, ενώ θα περιλαμβάνει επίσης την κλήση πάνω από 10.000 Εφέδρων.

Η Χαμάς ισχυρίζεται ότι περισσότεροι από 30 Ισραηλινοί πολίτες, αστυνομικοί και στρατιώτες έχουν συλληφθεί και μεταφερθεί πίσω στη Γάζα κατά τη διάρκεια των εισβολών τους στο νότιο Ισραήλ σήμερα.

Δείτε βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου