Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Ανησυχία συνφάνταρων και στελεχών: Υπάρχουν στρατιωτικά νοσοκομεία ανάμεσα στα 15 με το μικρόβιο Klebsiella pneumoniae;

Σε καταγγελίες που έγιναν από φαντάρους και στελέχη στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ τίθενται σχετικά με την έκθεση του ECDC, όπου σύμφωνα με τις έρευνες σε 15 Ελληνικά νοσοκομεία τα οποία εξετάστηκαν για την παρουσία ενδονοσοκομειακών μικροβίων, εντοπίστηκε -σε διάφορες παραλλαγές- το πολυανθεκτικό μικρόβιο Klebsiella pneumoniae, σε ορισμένες από αυτές τις περιπτώσεις μάλιστα, με ενδημικά χαρακτηριστικά.
Απαιτούμε από τους Υπουργούς Άμυνας Δένδια και Κεφαλογιάννη να υπάρξει επίσημη ενημέρωση εάν μέσα στα 15 αυτά νοσοκομεία υπήρχαν και στρατιωτικά.
Σε κάθε περίπτωση απαιτούμε να γίνουν οι αναγκαίες Απολυμάνσεις.
Δεν μπορεί ο ΑΓΕΕΘΑ Φλώρος να πετά τόσα εκατομμύρια ευρώ σε Μιλιταριστικές Επιδείξεις και άχρηστα Μνημεία, αλλά να αδιαφορεί για την Υγεία και την Ζωή φαντάρων και μόνιμου προσωπικού.
Όλοι γνωρίζουν ότι υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις στο Υγειονομικό αλλά στρατιωτική και πολιτική ηγεσία κάνουν δημόσιες σχέσεις.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com 

1 σχόλιο:

  1. Η απολύμανσης εάν γίνουν θα είναι για τα κλάματα,δηλαδή θα βάλουν άτομα με στολή και να ψεκάσουν τα πάντα με αυτά που κάνουν στα χωράφια...αντί να έρθει το ανάλογο συνεργείο και να γίνουν η ανάλογες αντικατάσταση στα υλικά κρεβάτια που είμαι σίγουρος ότι σε 5ωρες θα βάλουν ξανά άτομα μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή