Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Χιλιάδες Αναβολές φαντάρων της ΣΤ ΕΣΣΟ: 750 Αναβολές μόνο στο ΚΕΤΘ Αυλώνας

Ενώ το Υπουργείο Άμυνας και το αντιδραστικό στρατιωτικό κατεστημένο δαπανούσε άγνωστο οικονομικό ποσό προκειμένου με αφορμή τον Εορτασμό των Ενόπλων Δυνάμεων να στήσει προκλητικές μιλιταριστικές επιδείξεις με στόχο την προσέλκυση νέων ως Μισθοφόρων Στρατιωτών στις Ένοπλες Δυνάμεις. Καθώς καταγράφεται ένα τεράστιο κύμα φυγής ΟΒΑ-ΕΠ.ΟΠ, σπουδαστών από τις Παραγωγικές Σχολές αλλά και συνολικά από τον Στρατό Ξηράς και το Πολεμικό Ναυτικό...

Άλλο ένα φαινόμενο, που δεν είδε τα φώτα της δημοσιότητας, έρχεται να σκορπίσει ελπίδα στον λαό μας και μεγάλη ανησυχία στο Πεντάγωνο, το ΓΕΕΘΑ και το ΓΕΣ.

Μόνο στο ΚΕΤΘ Αυλώνας, όπου παρουσιάστηκε ένας ανεπανάληπτα μεγάλος αριθμός Νεοσυλλέκτων της ΣΤ ΕΣΣΟ, της τάξης των 2500 νέων, πήραν Αναβολή 750 νέοι συνάδελφοι.

Γνωρίζοντας ότι η ΣΤ ΕΣΣΟ είναι η Σειρά Κατάταξης των πιο μεγάλων σε ηλικία φαντάρων και πλέον μορφωμένων, καθώς οι περισσότεροι αυτών είναι μορφωμένα παιδιά, συναισθανόμαστε ότι οι περισσότεροι από αυτούς θα επιλέξουν το δρόμο του (Ι5) και θα μείνουν μακριά από τον Στρατό.

Οι μαζικές αυτές Αναβολές -ας μας ενημερώσει το ΓΕΣ πόσες χιλιάδες είναι για την συγκεκριμένη ΕΣΣΟ αλλά και το 2023- είναι μια Υγιής Αντίδραση της νεολαίας.

Που αρνείται να την ντύνουν Υποχρεωτικά στο χακί και να την πετούν στην Αθλιότητα των στρατοπέδων του Ελληνικού Στρατού.

Νεολαία που Αρνείται να την ταλαιπωρούν, να την εκμεταλλεύονται και καταπιέζουν.

Εμείς καλούμε τους συναδέλφους  να βάλουμε φραγμό στον Μιλιταρισμό και να Μπλοκάρουμε την Πολεμική Μηχανή.

Απαιτούμε Μείωση της Στρατιωτικής θητείας στους ΕΞΙ (6) Μήνες.

Καλούμε τους συνφάνταρους και τους γονείς να παλέψουν μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Εκφράζουμε την Αλληλεγγύη μας στον ηρωικό λαό της Παλαιστίνης.
Δεν θα γίνουμε εμείς οι Πραιτοριανοί των ΗΠΑ, του Ισραήλ και των Ελλήνων επιχειρηματιών που βλέπουν τον πόλεμο ως μέσο για να αυξήσουν τα κέρδη τους και τον στρατηγικό τους ρόλο στη περιοχή της Μεσογείου, των Βαλκανίων, της Αφρικής και Μέσης Ανατολής.
Μια προσπάθεια που είναι άμεσα συνδεδεμένη με το Αντιπολεμικό κίνημα.
Μας λιώνουν και μας ταπεινώνουν προκειμένου να μας κάνουν Αναλώσιμους στον Ελληνο-Τουρκικό ανταγωνισμό, για να κυνηγάμε πρόσφυγες-μετανάστες, να συμμετέχουμε-εμπλεκόμαστε στο βρώμικο ιμπεριαλιστικό πόλεμο που διεξάγουν ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ σε Ουκρανία και Ισραήλ.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου