Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Καταγγελίες φαντάρων και χαμηλόβαθμων στελεχών για τις επικίνδυνες συνθήκες στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ αποκαλύπτει τις οδυνηρές συνέπειες της κυβερνητικής πολιτικής στον χώρο της Δημόσιας Υγείας που κυριαρχεί η Ιδιωτικοποίηση και η Εμπορευματοποίηση.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Απαράδεκτη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. 
Επικίνδυνη και οριακή η κατάσταση στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Δεν έχουν μπεταντίν παστά, PULVO 47, δεν έχουν επαρκή μαξιλάρια, δεν υπάρχουν επαρκή αεροστρώματα κατακλίσεων. 
Αυτό είναι το ευρωπαϊκό και το Νατοϊκό νοσοκομείο, η κορωνίδα της Θράκης περί Δημόσιας Υγείας όπως υποστηρίζει η κυβερνητική προπαγάνδα;

Απαιτείται κοινός Αγώνας για την Υπεράσπιση του ΕΣΥ και του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, για μαζικούς διορισμούς γιατρών και νοσηλευτών.
Η κυβέρνηση δίνει δεκάδες δις ευρώ για πολεμικούς εξοπλισμούς και προσλήψεις δεκάδων χιλιάδων Μισθοφόρων Στρατιωτών Πραιτοριανών ΟΒΑ και ΕΠ.ΟΠ. περικόπτοντας παράλληλα τα κονδύλια για τις διευρυμένες κοινωνικές ανάγκες.
ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ 

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου