Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

ΑΓΕΕΘΑ Φλώρος: μετά τα δεκάδες χιλιάδες ευρώ για το Ιππικό, φτιάχνει Μνημείο στο Πεντάγωνο κόστος εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ!


Αφού ο ΑΓΕΕΘΑ Φλώρος ξόδεψε δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να συγκροτήσει Ιππικό στις Ένοπλες Δυνάμεις τον 21ο αιώνα, ξαναχτύπησε!

Γιατί έτσι επιτάσσει η Υστεροφημία του.

Που επιχειρείται να συνδυαστεί με την συνολική μιλιταριστική επέλαση που πραγματοποιούν όλες οι Μνημονιακές κυβερνήσεις, με αποκορύφωμα τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά και μεγάλους συνεχιστές την κυβέρνηση ΝΔ-Μητσοτάκη των απευθείας αναθέσεων!

Ο ΑΓΕΕΘΑ Φλώρος που το πέρασμα του από την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων συνοδεύτηκε από την πρωτοφανή περικοπή των κονδυλίων για τους συνφάνταρους, με αποτέλεσμα να προσφέρονται περισσότερες κονσέρβες ακόμη και από την Χούντα των Συνταγματαρχών-όταν φυσικά δεν δίνουν στους φαντάρους αρακά με σκουλήκια- αποφάσισε να φτιάξει ένα φαραωνικό μνημείο στο Πεντάγωνο, μπροστά από το ΥΠΕΘΑ.

Η κοστολόγηση τους ξεκινά από τις 400.000 και φήμες κάνουν λόγο ακόμη και για 4.000.000 ευρώ.

Μάλιστα, το πανάκριβο αυτό μνημείο θα παρουσιαστεί στις 21 Νοεμβρίου και θα ενταχθεί στο συνολικό πρόγραμμα των Μιλιταριστικών Επιδείξεων με αφορμή τη Γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων.

Αφενός για να μας θυμίσει το πως τα αυταρχικά καθεστώτα όπως το αστικό κράτος Άμυνας Ασφάλειας έχουν ανάγκη από τέτοιου είδους εκδηλώσεις που "τιμούν" τον Πόλεμο, τους Στρατιωτικούς, τον Εθνικισμό και Ρατσισμό! 

Αφετέρου, για να μας θυμίσει για μια ακόμη φορά το πόσο αδιάφορο είναι για το ΓΕΕΘΑ και το στρατιωτικό κατεστημένο οι άθλιες συνθήκες που βιώνουν οι φαντάροι.

Αλήθεια, η κληρονομιά που άφησε ο Ιάκωβος Τσούνης στις Ένοπλες Δυνάμεις και φέρεται να χρηματοδοτεί το Μνημείο του ΑΓΕΕΘΑ Φλώρου δεν θα μπορούμε να χρηματοδοτήσει τα έργα ύδρευσης σε μονάδες που δεν υπάρχει Πόσιμο Νερό, όπως το ΚΕΤΘ Αυλώνας, ή να εξασφαλίσει την αγορά καθαριστικών ώστε να τηρούνται οι στοιχειώδεις όροι υγιεινής που σήμερα δεν υπάρχουν;

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι ο Στρατός και οι Στρατιωτικοί με την Υστεροφημία τους, το κόμπλεξ Ανωτερότητας τους απέναντι στην κοινωνία και τα προκλητικά προνόμια τους αποτελούν βάρος για τον λαό μας.

Ένας αστικό στρατός που πρέπει να θυμόμαστε θεωρεί τον κόσμο της εργασίας Ασύμμετρη Απειλή για το αστικό καθεστώς εξουσίας και εκπαιδεύεται να τον καταστείλει.

Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται συνολικός Αντιπολεμικός και Αντιμιλιταριστικός Αγώνας.

Είναι ο Ελληνικός Στρατός του ΑΓΕΕΘΑ Φλώρου που δολοφόνησε πέντε (5) άτομα στέλνοντας τους σε αποστολή Αυτοκτονίας στην Λιβύη, που εξοπλίζει τον Ουκρανικό στρατό και παίζει καθοριστικό ρόλο στον βρώμικο αυτό πόλεμο, που εμπλέκεται και συμμετέχει στην Σφαγή του λαού της Παλαιστίνης.

   ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου