Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

2ο Μ/Κ ΤΠ ΕΛΔΥΚ: Μπούλινγκ, Καψόνια και Βλακώδης Διαχωρισμός των φαντάρων σε Παλιούς και Νέους

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ από φαντάρους στο 2ο Μ/Κ Τάγμα Πεζικού

Παρόλο που ο διοικητής του τάγματος έχει αναφέρει επανειλημμένα πως όλοι οι στρατιώτες -παλιοί και νέοι- είναι ίσοι, οι παλαιότερες ΕΣΣΟ, στην προκειμένη περίπτωση, οι Γ' και Δ', ηγούνται των καψονιών, της κακομεταχείρισης και γενικότερα, του bullying των νεότερων (Ε' ΕΣΣΟ).
Με τα στελέχη είτε να είναι ανύπαρκτα και να αφήνουν τους Λόχους τους στο έλεος των "παλιών" στρατιωτών, είτε να κάνουν τα στραβά μάτια, αποσιωπώντας για οποιαδήποτε παράτυπη και συνάμα παράνομη συμπεριφορά. 
Εκτός του γεγονότος ότι από τη στιγμή που μπήκε η Ε' ΕΣΣΟ, οι παλαιότερες σταμάτησαν να κάνουν το οτιδήποτε, από υπηρεσίες μέχρι καθαριότητες, φορτώνοντας ολόκληρο το βάρος αυτό, στους νέους στρατιώτες, απευθυνόμενοι σε αυτούς με χυδαίους χαρακτηρισμούς, ειρωνείες, απειλές και συνεχή καψάνια, είτε εν αγνοία των στελεχών , είτε με πλήρη γνώση και μέριμνα τους.
Το πρόβλημα κορυφώνεται ιδιαίτερα στο Λόχο Διοικήσεως, όπου τα ηνία αναλαμβάνουν στο 100%, αδίκως και παρανόμως οι παλαιότερες ΕΣΣΟ με αποτέλεσμα την άνιση κατανομή των υπηρεσιών και των καθαριοτήτων του Λόχου.
Με αυτό να συνεπάγεται τη στοχοποίηση κάποιων συγκεκριμένων νέων στρατιωτών που προσπαθούν να υψώσουν το ανάστημα τους στην αδικία, επωμιζόμενοι το βάρος αυτών, κάνοντας κάθε μέρα τα ίδια 7-10 άτομα καθαριότητες, μετά από ολονύκτιες σερί υπηρεσίες που συνεπάγεται τον πλήρη εξευτελισμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας καθώς επίσης και συνθήκες πλήρους εξάντλησης. 
Οι Διοικητές των Λόχων, δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για το ποιόν των στρατιωτών τους και ΑΝ έχουν, τότε είναι συνένοχοι και υπόλογοι για όσα συμβαίνουν και πρόκειται να συμβούν στη νέα ΕΣΣΟ, από τις παλαιότερες. 
Όλα αυτά, κάπως πρέπει να φτάσουν στα αυτιά του διοικητή του τάγματος αλλά και ανώτερα , ώστε να επιλυθούν όσο το δυνατόν συντομότερα διότι όπως μας λένε απαξιωτικά οι παλαιότερες ΕΣΣΟ, << Ε' ΕΣΣΟ και ακρόαση απ' το διοικητή δεν πάνε μαζί, δεν προβλέπεται για την ΕΣΣΟ σας>>.

2ο Μ/Κ Τάγμα Πεζικού ΕΛΔΥΚ*

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Ο Διαχωρισμός των φαντάρων σε Παλιούς και Νέους, με τους πρώτους να γίνονται Βασανιστές και τους δεύτερους θύματα, μέχρι να έρθει η σειρά τους και παλιώσουν για να κάνουν τις ίδιες βαρβαρότητες, αποτελεί βασική κατεύθυνση στην ΕΛΔΥΚ.
Δεν είναι τυχαίο ότι ο Διαχωρισμός των φαντάρων και τα βίαια περιστατικά αποτελούν καθημερινότητα των μονάδων αιχμής του Στρατού Ξηράς, δηλαδή την ΕΛΔΥΚ και τις Ειδικές Δυνάμεις.
Μάλιστα, όλα αυτά αποτελούν Άγραφο Νόμο και βασική διάσταση στην εκπαίδευση των υποψήφιων Αξιωματικών στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, που αργότερα τα εφαρμόζουν στις μονάδες που αναλαμβάνουν καθήκοντα.
Και κυρίως αποτελούν καθημερινότητα των πιο φτωχών τμημάτων των στρατιωτών και των χαμηλόβαθμων στελεχών, που για μια χούφτα ευρώ θα γίνουν οι Αναλώσιμοι των συμφερόντων επιχειρηματιών, πετρελαϊκών εταιρειών, κρατών και των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ.
Είναι ΧΑΖΟ και απόλυτη δήλωση Δειλίας και Υποταγής, αλλά και αναπαραγωγής της, η αντίληψη των στρατιωτών που παραδέχεται ότι "χωθήκαμε εμείς χωρίς να πούμε κουβέντα, σειρά σας να χωθείτε και εσείς".    
Ουσιαστικά οι παλιοί στρατιώτες γίνονται Άθλιοι Γελοίοι Τσάτσοι των Διοικητών και των Αξιωματικών, που σαν κουτοπόνηροι τραμπούκοι παίζουν το παιχνίδι τους, απολαμβάνοντας κάποια ψήγματα εξουσίας και βολέματος.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ όχι μόνο τα καταγγέλλει όλα αυτά, αλλά τα χαρακτηρίζουμε ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΑΖΟΜΑΡΑ.
Αντί να γινόμαστε ο ένας φαντάρος Μπάτσος του άλλου (βάζοντας τον κοινωνικό εκφασισμό ανάμεσα μας, κάνοντας τους Διοικητές χαρούμενους με την βλακεία μας να κρατούμαστε Διχασμένοι), πρέπει να ενωθούμε και να παλέψουμε για την Υπεράσπιση των Κοινών μας Δικαιωμάτων.
Κανένας φαντάρος δεν έχει θέση στην ΕΛΔΥΚ, να παρακαλά για τα 280 ευρώ που δίνει το Κυπριακό κράτος προκειμένου να θυσιαστούμε για ΑΟΖ, ενεργειακά κοιτάσματα και αγωγούς.
Να παλέψουμε όλοι μαζί για αύξηση του μισθού των φαντάρων στο ύψος του βασικού μισθού.
Να Μειωθεί η στρατιωτική θητεία στους ΕΞΙ (6) μήνες.
Για αναλογία υπηρεσιών -εξόδων 1-1.
    ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com 

2 σχόλια:

  1. Με αρεσει οτι μερικη απο παλιους θελουν να γραφουν για παραπονα και κανουν αυτα που δεν ήθελαν οταν ηταν νεος και τωρα κανουν το ακρως αντίθετο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν κατι μηνες η παλιοί ητανε νέοι και τωρα κανουν αυτα που δεν ηθελαν οταν ητανε νεοι στους κανουργιους ,τελικα ολοι ειναι τραγικη απο την ελδυκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή