Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

211 Μ/Κ ΤΕ Ρόδου Πεταλούδες: Το ξεφτίλισμα των στελεχών από Αξιωματικούς δεν έχει προηγούμενο!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ από το 211 Μ/Κ ΤΕ Ρόδου Πεταλούδες
Το ξεφτίλισμα σε αξιωματικούς και στελέχη της μονάδος από ανώτερους αξιωματικούς και από τον Αρμόδιο Αξιωματικό έχει ξεπεράσει κάθε όριο.
Με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η κατάσταση υγείας των στελεχών που εργάζονται και η ηγεσία δεν αναλαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα. 
Ας πάρει θέση ο Στρατηγός της Ρόδου και η ηγεσία. 
Πρέπει να προστατεύεται η ανθρώπινη αξία των εργαζομένων.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Δύο Αυτοκτονίες στον Στρατό μέσα σε ελάχιστες μέρες και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια μιλούν για προσωπικούς λόγους και ερωτική απογοήτευση...
Οι καταγγελίες όμως πληθαίνουν και δείχνουν ως υπεύθυνους Αξιωματικούς, Επιτελεία και Υπουργείο Άμυνας.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΑΓΕΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΟΒΑ-ΕΠ.ΟΠ. και Στρατιωτικός.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com 

7 σχόλια:

  1. Για αυτό υπάρχουν οι δικηγόροι και τα στρατοδικεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με δικηγορους και στρατοδικειο αργουν εως και 15 μερες και μεχρι να γινει ερευνα που θα δεν θα ερθει αλλος απο αθηνα για ελεγχο αλλα τοπικά ειναι μια τρυπα στο νερο οταν πανω κατω ειναι ολοι γνωστή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εαν δεν γραφτουν λεπτομέρειες δεν θα γινουν και πολλα ακομα κτλ γιατι κατα 80% η υγεια όλων κινδυνεύει απο πολλους παράγοντες που θα πρεπει να γραφτουν λεπτομέρειες αλλιως ειναι μια τρυπα στο νερο (δηλαδη δεν θα γινει τιποτα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εάν δημοσιευθούν κάποια στοιχεία μπορώ να τα προωθήσω στην εισαγγελία του αρμόδιου δικαστηρίου, μέσω της εισαγγελίας του Αρείου πάγου. Έτσι δεν θα μπορούν και να την βάλουν εύκολα στο αρχείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάνε μια επώνυμη καταγγελία με υπηρεσιακή αναφορά μέσο δικηγόρου και αστον να καίγεται! Να δεις για πότε θα βάλει την ουρά στα σκέλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάνε μια επώνυμη καταγγελία με υπηρεσιακή αναφορά μέσο δικηγόρου και αστον να καίγεται! Να δεις για πότε θα βάλει την ουρά στα σκέλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και ενημέρωσε και τον διοικητή σου ότι θα κινηθείς νομικά για να το ξέρει γιατί φέρει και αυτός ευθύνη οι διοικητές δεν είναι μόνο να καμαρώνουν!!! Είναι να λύνουν προβλήματα αλλά έχουν μάθει να λένε μόνο όλα καλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή