Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Στρατόπεδο Σακέττα Γ-482 ΤΔΒ: Το χώσιμο συνεχίζεται-Αντί να μειώσουν τις υπηρεσίες, κόψανε τις Κανονικές Άδειες για να δώσουν Εορταστικές Άδειες!

νέα ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ από το Στρατόπεδο Σακέττα Γ-482 ΤΔΒ
Συνεχίζεται το χώσιμο.
Οι φαντάροι είναι αναγκασμένοι να μένουν από τέσσερις έως εφτά (4-7) μέσα προκειμένου να πάρουν μια Έξοδο, για να ανασάνουν λίγο εκτός στρατοπέδου και βασικά χωρίς να δουλεύουν συνεχώς Απλήρωτοι.
Το ΓΕΣ και η Διοίκηση της μονάδας αδιαφορούν.
Οι υπηρεσίες συνεχίζονται και είναι πολλές.
Άτομα δεν έρχονται, τα στελέχη δεν αναλαμβάνουν ένα μέρος των βαρών, οι υπηρεσίες δεν μειώνονται και εμείς πρέπει να πηγαίνουμε και Αποσπάσεις.
Ποια λύση βρήκαν για να απαντήσουν στην απελπιστική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και στην πίεση που τους ασκεί το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ;
Έκαναν ανάκληση αδειών σε φαντάρους της Α ΕΣΣΟ για να μας πάει λίγο καλύτερα μέχρι τα γκρουπ.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Και ενώ συμβαίνουν αυτά, τα βύσματα της ΝΔ Λουφάρουν, οι στρατιωτικοί και οι Αξιωματικοί απολαμβάνουν τις χαλαρές υπηρεσίες και τα Προνόμια τους.
Στον Στρατό είμαστε όλοι ίσοι...
Ο Στρατός υπερασπίζει το έθνος, μας λένε!
Ένας αστικός Στρατός βυσμάτων, διακρίσεων και κοινωνικών αδικιών, υπηρέτησης των συμφερόντων των πλουσίων, των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.

Θυμίζουμε την προηγούμενη καταγγελία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:
Στρατόπεδο Σακέττα Γ-482 ΤΔΒ: Τραγική η κατάσταση των φαντάρων αλλά το ΓΕΣ είναι στον κόσμο του!
Συνεχείς είναι οι καταγγελίες των συναφάνταρων.
Σήμερα δημοσιοποιούμε δύο καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
  
ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ από το Στρατόπεδο Σακέττα Γ-482 ΤΔΒ
Η κατάσταση είναι πολύ άσχημη για τους φαντάρους αφού κάθε μέρα έχουν αγγαρείες, καθαριότητες και υπηρεσίες χωρίς σταματημό και με λίγο και σπαστό ύπνο. 
Τα άτομα είναι πολύ λίγα και παρόλα τα παράπονα δεν μειώνονται οι υπηρεσίες με αποτέλεσμα να έχουν ελάχιστες εξόδους οι φαντάροι. Στέλνουμε ακόμα άτομα με απόσπαση αλλού ενώ δεν αρκούν αυτά ούτε για το ίδιο το 482. 
Μαύρο στρατόπεδο που δεν νοιάζεται καθόλου για τον αριθμό των υπηρεσιών που αναγκάζονται να κάνουν οι φαντάροι και για το αν μπορούν όντως να τις κάνουν.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ από το Στρατόπεδο Σακέττα Γ-482 ΤΔΒ
Η κατάσταση για τους φαντάρους είναι τραγική. 
Τους βάζουν να κάνουν πάνω από 20 υπηρεσίες τον μήνα το οποίο είναι παράνομο και έχει ως αποτέλεσμα να μην έχουν παρά ελάχιστες εξόδους. Για κάθε έξοδο που τους δίνουν κάνουν πρώτα τουλάχιστον 4 μέρες σερί υπηρεσίες. 
Τα Σαββατοκύριακα δεν παίρνει έξοδο σχεδόν κανένας. 
Οι φαντάροι ζητάνε να έρθουν άτομα ή να μειωθούν οι υπηρεσίες αλλά δεν έχει πραγματοποιηθεί τίποτα από τα δυο ακόμα.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Τι να απαντήσει η Ηγεσία που είναι στον κόσμο της...
Φτιάχνει Μνημεία και πραγματοποιεί πολυήμερους μιλιταριστικούς Εορτασμούς για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων μήπως και βρεθεί κανένα κορόιδο και καταταγεί στον Στρατό ως Μισθοφόρος Στρατιώτης.
 Ουσιαστικά έχουμε ένα συνδυασμό της βυσματοκρατίας και της διατήρησης άχρηστων στρατοπέδων προκειμένου να διατηρείται αυτός ο τεράστιος αριθμός Ανώτατων Αξιωματικών που ούτε στον Αμερικανικό Στρατό δεν υπάρχει. Και επίσης να ικανοποιηθούν πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα.
Και την πληρώνουν οι φαντάροι που χώνονται άγρια καθώς μας αντιμετωπίζουν ως Σκλάβους.
Πρέπει να Αντισταθούμε.
Καλούμε τους συνφάνταρους να βγουν Παραπονούμενοι στην Αναφορά και να ζητήσουν Ακρόαση από την Ιεραρχία.
Να κλείσουν τώρα όλα τα Άχρηστα στρατόπεδα.
Να βάλουμε φραγμό στον Μιλιταρισμό και να Μπλοκάρουμε την Πολεμική Μηχανή.
Απαιτούμε Μείωση της Στρατιωτικής θητείας στους ΕΞΙ (6) Μήνες.
Τα προβλήματα επάνδρωσης στις μονάδες προκαλεί το Υπουργείο Άμυνας με την τεράστια Βυσματοκρατία και τις πελατειακές σχέσεις, με αποκαλυπτικό παράδειγμα το άνοιγμα των ΚΕΝ στην Ηπειρωτική Ελλάδα.
Καλούμε τους συνφάνταρους και τους γονείς να παλέψουν μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Εκφράζουμε την Αλληλεγγύη μας στον ηρωικό λαό της Παλαιστίνης.
Δεν θα γίνουμε εμείς οι Πραιτοριανοί των ΗΠΑ, του Ισραήλ και των Ελλήνων επιχειρηματιών που βλέπουν τον πόλεμο ως μέσο για να αυξήσουν τα κέρδη τους και τον στρατηγικό τους ρόλο στη περιοχή της Μεσογείου, των Βαλκανίων, της Αφρικής και Μέσης Ανατολής.
Μια προσπάθεια που είναι άμεσα συνδεδεμένη με το Αντιπολεμικό κίνημα.
Μας λιώνουν και μας ταπεινώνουν προκειμένου να μας κάνουν Αναλώσιμους στον Ελληνο-Τουρκικό ανταγωνισμό, για να κυνηγάμε πρόσφυγες-μετανάστες, να συμμετέχουμε-εμπλεκόμαστε στο βρώμικο ιμπεριαλιστικό πόλεμο που διεξάγουν ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ σε Ουκρανία και Ισραήλ.
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com  

1 σχόλιο:

  1. Τελικά έχει έξυπνους αξιωματικούς το ΤΔΒ ποιο έξυπνο δεν γινόταν,κρίμα που δεν περνούν και μια έξτρα πουλαδα για αυτό το πράγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή