Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023

Επικίνδυνοι Μιλιταριστές εκπαιδεύονται ακόμη και σε χώρους που μοιάζουν με τα τούνελ των Παλαστινίων!

Οι επικίνδυνοι εθνικιστές και μιλιταριστές είναι εδώ και προετοιμάζονται.
Κρύβουν την επικίνδυνη πολεμοκάπηλη και αντικοινωνική δράση τους πίσω από τις δραστηριότητες της Πολιτικής Προστασίας....
Ετοιμάζονται να συμμετέχουν σε πολεμικές δράσεις στο πλευρό του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ, να στρέψουν τα όπλα τους εναντίον "ασύμμετρων απειλών" για την αστική τάξη, δηλαδή πρόσφυγες, κοινωνικά κινήματα του κόσμου της εργασίας, μειονότητες...
Αλλά φέτος, ο Πανελλήνιος Αγώνας – Άσκηση Εθελοντών Εφέδρων «ATHENS PATROL 2023» που πραγματοποιήθηκε για 9η χρονιά, το τριήμερο 24-26/11/ 2023, από τον Σύλλογο Στρατιωτικού Αθλητισμού Εφέδρων ΣΣΑΕ/MPF, έλαβε χώρα στην ορεινή περιοχή του Δήμου Λαυρεωτικής.
Σε μια περίοδο που ο στρατός του κράτους Κατακτητή Ισραήλ προχωρά σε Γενοκτονία εναντίον του λαού της Παλαιστίνης, έχοντας απέναντι του την Αντίσταση με βασικό πεδίο δράσης της τα Τούνελ, οι επικίνδυνοι Μιλιταριστές ασκήθηκαν σε χώρους του Λαυρίου σε αντίστοιχα σενάρια!  
Στον φετινό "αγώνα" των Μιλιταριστών έλαβαν μέρος 18 σύλλογοι και ομάδες εθελοντών Εφέδρων και Εθνοφυλάκων από όλη την Ελλάδα. Συνοπτικά διαγωνίστηκαν ομάδες από Αττική, Θεσσαλονίκη, Κερκυρα, Σύρο, Κρήτη, Πελοπόννησο, Λαμία, Ημαθία, Ρόδο και πολλές αλλες περιοχές της πατρίδας μας.
Όπως γράφουν χαρακτηριστικά: 
Μέσα από ένα σύνθετο σενάριο αποστολής επιθετικής αναγνώρισης και απόκτησης πληροφοριών, οι ομάδες των διαγωνιζόμενων εκτός της 24ωρης πορείας με φόρτο, δοκιμάστηκαν και βαθμολογήθηκαν για τις γνώσεις και τις αντοχές τους πάνω σε αντικείμενα Άμυνας και Πολιτικής Προστασίας.
Πολύτιμα συμπεράσματα πηγάζουν από τις φωτογραφίες της άσκησης:

 
Απαιτείται Κίνημα Αντιπολεμικό και Αντιμιλιταριστικό Μέσα και Έξω από τον Στρατό για το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου.
Απαιτούμε να διαλυθούν τα Τάγματα Εθνοφυλακής και οι φασιστικές Λέσχες Εφέδρων.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ
   ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου