Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

Ίλη Ιππικού: Δαπάνες εξωτερικού ετοιμάζει ο υπερήλικας ταξίαρχος

Ίλη Ιππικού: Δαπάνες εξωτερικού ετοιμάζει ο υπερήλικας ταξίαρχος
Ίλη Ιππικού: Δαπάνες για εκπαίδευση αθλητών στο εξωτερικό ετοιμάζει ο υπερήλικας ταξίαρχος με τη σύμφωνη γνώμη της ηγεσίας 
– Ο ΥΕΘΑ γνωρίζει;

Την ώρα που ελληνική κοινωνία και συνεπώς και οι στρατιωτικές οικογένειες βάλλονται από την ακρίβεια, ο υπερήλικας Ταξίαρχος της Ίλης Ιππικού που συστάθηκε με πρωτοβουλία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Φλώρου, ετοιμάζεται να δαπανήσει κονδύλια για εκπαίδευση αθλητών!

Πληροφορούμαστε ότι θέλει να στείλει στη Γαλλία (στην Ακαδημία στην οποία έχει φοιτήσει ο ίδιος) αθλητές αλλά και άλλες ειδικότητες στρατιωτικών που υπηρετούν στη Μονάδα.

Αλήθεια με τι κονδύλια σχεδιάζει να στείλει στο εξωτερικό κόσμο;

Σε μια δύσκολη για την πατρίδα μας συγκυρία, μαθαίνουμε ότι μετατίθενται άτομα ακόμα και από μάχιμες μονάδες προς την ίλη ιππικού και μάλιστα με κριτήρια αμφίβολα. 
Υπάρχουν αθλητές ιππασίας στον Ελληνικό Στρατό; 
Υπάρχουν και προπονητές ιππασίας; 
 Τους δημιουργεί εκεί ο υπερήλικας Ταξίαρχος;

Αλήθεια, υποδιοικητής εκεί με τις ανάλογες γνώσεις ποιός είναι; 
Λοιποί εκπαιδευτές με γνώσεις αντίστοιχες ποιοι είναι; 
Έχουν τα τυπικά τουλάχιστον προσόντα;

Από ότι βλέπουμε είναι μια πολύ ιδιότυπη κατάσταση και ένα μοντέλο διοίκησης που δεν συναντάται πουθενά στις Ένοπλες Δυνάμεις!
Και από όσο αντιλαμβανόμαστε και ακούμε και η ιππασία είναι κάτι που έχει κινδύνους.

Ασκείται κάποιος έλεγχος στη Μονάδα; 
Από ποιόν και με ποιά κριτήρια;

Οι πληροφορίες μας λένε ότι οι αποφάσεις για την δαπάνη εκπαίδευσης αθλητών στην Γαλλία έχει ήδη πάρει υπογραφές από τη στρατιωτική ηγεσία και προχωράει. 
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας τα γνωρίζει άραγε όλα αυτά και έχουν την έγκρισή του;

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ δέχεται ολοένα περισσότερες καταγγελίες για τα κενά στην επάνδρωση των μονάδων της παραμεθορίου, με αποτέλεσμα το απίστευτο χώσιμο των φαντάρων.
Χρήματα σπαταλιούνται σε Άλογα ενώ τα βασικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι  φαντάροι είναι το ελάχιστο και άθλιο φαγητό, η ανυπαρξία πόσιμου νερού και οι αισχρές εγκαταστάσεις, με τις απίστευτες συνθήκες καθαριότητας και υγιεινής, καθώς δεν υπάρχει ούτε χλωρίνη...
Και όλα αυτά καταλήγουν στην πρωτοφανή οικονομική και εργασιακή εκμετάλλευση των φαντάρων.
Χρειάζεται αγώνας των γονιών και των συνφάνταρων μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
   ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com   

1 σχόλιο:

  1. Τα ατομα που ητανε εκει και ειχανε γνώσεις στα αλογα δεν του καθόταν καλα στο ματι,οποτε οποιος έρχεται φεύγει οταν η αληθεια πονάει.Σε λιγο τα αλογα θα τρωνε καλυτερα και θα εχουν καλυτερη εγκατάστασης απο τους σαπιους θαλάμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή