Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

ΕΛΔΥΚ: οι φαντάροι εκφράζουν την Αλληλεγγύη τους στον λαό της Παλαιστίνης και απαιτούν να Τερματιστεί η Σφαγή

Τα στοιχεία είναι σοκαριστικά:
Σύμφωνα με τον πιο πρόσφατο απολογισμό από το υπουργείο Υγείας της Παλαιστίνης ο απολογισμός των θυμάτων έχει ως εξής:
Γάζα
Νεκροί: 17,177
Τραυματίες: 46.000

Δυτική Όχθη
Νεκροί: 266
Τραυματίες: 3.365

Ισραήλ Νεκροί από τις επιθέσεις της 7ης Οκτωβρίου: 1.147 (προηγούμενη αναφορά για 1.400)
Τραυματίες: 8.730
Νεκροί στρατιώτες: 418

Αυτά είναι τα δραματικά αποτελέσματα της Σφαγής, της Γενοκτονίας, της Ισοπέδωσης της Λωρίδας της Γάζας, των σχεδίων Εθνοκάθαρσης.
Εγκλήματα Πολέμου που είναι καθημερινότητα και επιτελούνται στη βάση σχεδίου.
Με την στήριξη των ΗΠΑ, της Βρετανίας, του ΝΑΤΟ, των κρατών της ΕΕ και της κυβέρνησης Μητσοτάκη-ΝΔ που στηρίζει όλο το αστικό κατεστημένο, γιατί έτσι εξυπηρετούνται τα συμφέροντα τους.
 Απαιτείται τώρα να ενισχύσουμε την Αλληλεγγύη μας στον λαό της Παλαιστίνης
Να σταματήσει το κράτος Κατακτητής Ισραήλ να Εγκληματεί.
“Λευτεριά στην Παλαιστίνη!”
Στεκόμαστε στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, μαζί με τον Παλαιστινιακό λαό!
Στεκόμαστε και εμείς στο πλευρό των υπόλοιπων φαντάρων που έχουν εκφράσει την Αλληλεγγύη τους στον λαό της Παλαιστίνης, τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις στη χώρα μας και σε όλο τον κόσμο.
Εμείς στεκόμαστε στην σωστή πλευρά της Ιστορίας, δίπλα στον λαό της Παλαιστίνης, τα παιδιά και αμάχους στο Ισραήλ, αλλά και το ηρωικό Αντιπολεμικό του Κίνημα.
Κόντρα στους ιμπεριαλιστές και στο κράτος Τρομοκράτη Ισραήλ, διαχωριζόμενοι από τους φονταμενταλιστές της Παλαιστίνης που ταυτίζονται με την εκμετάλλευση, την καταπίεση και την ανελευθερία, αλλά και τον Αμπάς που συνδιαλέγεται με τους κατακτητές, θεωρούμε ότι η ελπίδα είναι στον συνολικό αντικαπιταλιστικό και αντιιμπεριαλιστικό αγώνα, στο διεθνές Αντιπολεμικό Κίνημα και την Παγκόσμια Αλληλεγγύη.
Ευθύνη για τα όσα συμβαίνουν στην Παλαιστίνη έχουμε όλοι μας.    
Να βγούμε στην Αναφορά και να Δηλώσουμε ότι δώσαμε Όρκο να υπερασπίζουμε την Άμυνα της χώρας και όχι να συμμετέχουμε στους βρώμικους ιμπεριαλιστικούς τους πολέμους σε Ουκρανία και Ισραήλ.
Να στείλουμε Επιστολές Διαμαρτυρίας στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ και να εκφράσουμε την Αλληλεγγύη μας στον ηρωικό λαό της Παλαιστίνης  

Στην 112 ΠΜ και στην 111 ΠΜ που μετατράπηκαν σε πολεμικά ορμητήρια των ΗΠΑ να Αρνηθούμε την παροχή υπηρεσιών στις ΗΠΑ.

Να ζητήσουμε να φύγουμε από τις φρεγάτες του Πολεμικού Ναυτικού που πλέουν στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αντιπολεμικό κίνημα να απαιτήσει την επιστροφή όλων των στρατευμάτων και πολεμικών μέσων που βρίσκονται στο εξωτερικό.

Δεν θα φορτώσουμε εμείς τα πυρομαχικά για τα πυροβόλα Μ 190 που η κυβέρνηση της ΝΔ σχεδιάζει να δώσει στον Ισραηλινό Στρατό.

Να σταματήσουμε να εξυπηρετούμε τους Αμερικανούς Φονιάδες στα διάφορα στρατόπεδα. 

Να αρνηθούμε την συμμετοχή μας σε Συνεκπαιδεύσεις με Αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις.
Να βγούμε μπροστά και να αμφισβητήσουμε τους πολεμικούς εξοπλισμούς και τις δεκάδες χιλιάδες προσλήψεις Μισθοφόρων Στρατιωτών προκειμένου η Ελλάδα του αστικού κόσμου να εμπλέκεται - συμμετέχει σε ιμπεριαλιστικούς πολέμους και επεμβάσεις.
Δεν θα γίνουμε εμείς οι Πραιτοριανοί των ΗΠΑ, του Ισραήλ και των Ελλήνων επιχειρηματιών που βλέπουν τον πόλεμο ως μέσο για να αυξήσουν τα κέρδη τους και τον στρατηγικό τους ρόλο στη περιοχή της Μεσογείου, των Βαλκανίων, της Αφρικής και Μέσης Ανατολής.

  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου