Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

Nεκρός ο πιλότος στην Καλαμάτα: Υποκριτικά κήρυξαν Τριήμερο Πένθος ενώ ξέρουν ότι τα 50 χρονών Τ-2 έπρεπε να είχαν Αποσυρθεί

Αναλώσιμοι.
Ακόμη και οι πιλότοι, η δήθεν αφρόκρεμα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων αποδεικνύεται ότι είναι Αναλώσιμοι.
Το ΓΕΑ ανακοίνωσε το θάνατο του χειριστή του T-2 που συνετρίβη στην Καλαμάτα:
«Την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 11:28, αεροσκάφος τύπου Τ-2E Buckeye της 363 Μοίρας Εκπαίδευσης Αέρος της 120 Πτέρυγας Εκπαίδευσης Αέρος, κατέπεσε, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης, μισό ναυτικό μίλι βορειοδυτικά του αεροδρομίου της Καλαμάτας, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του κυβερνήτη του, Επισμηναγού (Ι) Επαμεινώνδα Κωστέα, 40 ετών».

Υπάρχουν όμως δύο λεπτομέρειες.
Στις 28 Αυγούστου του 2018 είχε πέσει πάλι στην Καλαμάτα εκπαιδευτικό Τ-2, με τον κυβερνήτη να χάνει τη ζωή του.
Επίσης, Αεροσκάφος «μισού αιώνα» με προβλήματα στους κινητήρες αλλά και στο σύστημα εκτινασσόμενου καθίσματος των χειριστών είναι τα εκπαιδευτικά αεροσκάφη Τ-2! 
Τα έχει πει δημόσια ο Αντιπτέραρχος ε.α Αθανάσιος Παπανικολάου σε συνέντευξη του το 2019! 

Αλήθεια, μετρά κανείς πόσοι πιλότοι έχουν χάσει την ζωή τους σε ακραίου τύπου ασκήσεις και συνεκπαιδεύσεις στο ΝΑΤΟ;
Γιατί μπορεί η κυβέρνηση της ΝΔ να πανηγυρίζει για τους κολοσσιαίους πολεμικούς εξοπλισμούς, με το μεγάλο μερίδιο να πηγαίνει σε RAFALE και F-35, ώστε να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες του ελληνο-τουρκικού ανταγωνισμού και η συνεχώς  πιο αναβαθμισμένη πολεμική εμπλοκή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στο πλαίσιο των επιθετικών ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, αλλά αυξάνονται ολοένα οι θάνατοι.
Και όλοι συνειδητοποιούν ότι είναι Αναλώσιμοι.
Παράλληλα, η κυβέρνηση και το στρατιωτικό κατεστημένο χρησιμοποιούν κάθε απώλεια Αεροπόρου για να προπαγανδίσουν τον μιλιταρισμό.
Καλούμε την νεολαία να μείνει μακριά από τον Στρατό και να μην Καταταγεί ως Μισθοφόρος Στρατιώτης στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Μεγάλη η ανάγκη της ανασυγκρότησης του Αντιπολεμικού και Αντιμιλιταριστικού κινήματος, για το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου.
   ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου