Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

Μοίρα 199 - 174 ΜΕΑ/ΑΠ Φυλάκιο Παλαγίας: Εξοντωμένοι φαντάροι κουβαλούν πυρομαχικά

Με διαταγές Αξιωματικών αναβιώνουν σκηνές του 1940...
Σύμφωνα με τις καταγγελίες που φτάνουν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ, Ανώτεροι Αξιωματικοί διάφορων μονάδων που έχουν την ευθύνη για το Φυλάκιο Παλαγίας χώνουν για τους ΤΕΘ Αλεξανδρούπολης παιδιά από το φυλάκιο να κουβαλάνε πυρομαχικά.
Αποτέλεσμα οι συνφάνταροι "τρέχουν" στα νοσοκομεία.
Πολλοί συνάδελφοι στρατιώτες κάνουν ήδη παράπονα και θα υπάρξουν καταγγελίες.
Η 174 ΜΕΑ/ΑΠ κοιμάται.
Παίρνουν στρατιώτες και τους εκμεταλλεύονται σε αυτό το φυλάκιο Παλαγίας.
Είναι ντροπή και απαράδεκτα αυτά που γίνονται το 2024.

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτή την καταγγελία;
Ο ΥΕΘΑ Δένδιας κάνει προπαγανδιστικού τύπου δηλώσεις για μετατροπή του Στρατού σε ΙΕΚ που οι νέοι θα εκπαιδεύονται σε διάφορες ειδικότητες, αλλά αποκαλύπτεται ξανά ότι γιγαντώνεται η Εργασιακή Εκμετάλλευση των φαντάρων.
Για μια ακόμη φορά οι συνφάνταροι καλούνται με τους χειρότερους όρους να καλύψουν τα τεράστια λάθη της Ιεραρχίας που πλέον χτίζει εκκλησίες για να "ευχαριστεί" την Παναγία και την Αγία Βαρβάρα που έσωσαν τις αποθήκες πυρομαχικών!
Ενώ αυτοί οι Αξιωματικοί που ευθύνονται για όλα αυτά κάνουν καριέρα, απολαμβάνουν προνόμια, υψηλούς βαθμούς και υψηλές θέσεις ηγεσίας, παίρνουν Παράσημα και Μπράβο, διατάζουν και πάλι τους φαντάρους να ""σπάσουν μέσες και γόνατα" για να κουβαλούν πυρομαχικά λες και είμαστε στο 1940...
Βλέπεις κονδύλια υπάρχουν μόνο για Παρελάσεις, Μνημεία Μιλιταρισμού, αγορές όπλων και προσλήψεις δεκάδων χιλιάδων μισθοφόρων στρατιωτών.
Καλούμε τους συνφάνταρους να βγουν Μαζικά Παραπονούμενοι και να ζητήσουν Ακρόαση από Διοικητές, Ταξίαρχο και Στρατηγό.
Φαντάροι και γονείς πρέπει να δώσουμε τον αγώνα Υπεράσπισης των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Η Υποχρεωτική στρατιωτική θητεία πρέπει να μειωθεί άμεσα στον ΕΞΙ (6) ΜΗΝΕΣ.
Πτυχές του κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό, άμεσα συνδεδεμένο με το Αντιπολεμικό Κίνημα ενάντια στους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς της κυβέρνησης, τις ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου