Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

107 Α/Κ ΜΜΠ -ΠΕΠ: Νίκη στους Αγρότες- Φαντάροι αγροτόπαιδα απαιτούν την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους

Σε ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ φαντάροι αγροτόπαιδα εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στους αγωνιζόμενους γονείς τους και απαιτούν την ικανοποίηση των Δίκαιων Αιτημάτων τους.
Οι οικογένειες μας στενάζουν από την ακρίβεια, την εκμετάλλευση των μεγαλεμπόρων και των κερδοσκόπων, οδηγούνται σε Αδιέξοδο εξαιτίας της κυβερνητικής πολιτικής και της ΕΕ.
Ταυτόχρονα, το Υπουργείο Άμυνας, εμμέσως πλην σαφώς, φορολογεί με 5.000-6.000 ευρώ φορτώνοντας στις πλάτες τους το οικονομικό κόστος της Υποχρεωτικής Στράτευσης μας.
Με αηδία ακούμε τον πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη να δηλώνει ότι δεν υπάρχουν άλλα λεφτά και ότι "έξυσε τον πάτο του βαρελιού"...
Αλήθεια, ο Κ.Μητσοτάκης που βρίσκει τα 10 δις δολ για να αγοράσει τα αμερικανικά F-35;
Που βρίσκει ο Δένδιας τα 3-4 δις ευρώ για να αγοράσει τις γαλλικές φρεγάτες;
Σε ποιο βαρέλι βρέθηκαν τα εκατοντάδες εκατ. ευρώ για να δώσει όπλα και πυρομαχικά, αλλά και χρήματα στην φιλονατοϊκή κυβέρνηση της Ουκρανίας;
Η κυβέρνηση της ΝΔ αρνείται να ικανοποιήσει τα αιτήματα των αγροτών αλλά βρίσκει εκατομμύρια ευρώ για να φορτώσει όπλα τη Φρεγάτα ΥΔΡΑ και να εξαγοράσει το πλήρωμα, στέλνοντας το ενάντια στους αντάρτες Χούθι να συμβάλλουν στη σφαγή του λαού της Παλαιστίνης. 

ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΟΠΛΩΝ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΦΡΕΓΑΤΑΣ ΥΔΡΑ ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ

   ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου