Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Κρατικό Έγκλημα στα Τέμπη: Την Κλαούντια «μας την έφεραν σε μια κούτα στάχτη» - Τα ανατριχιαστικά λόγια της μητέρας -μια Αλβανία λιγότερη έλεγαν φασίστες στρατιωτικοί της 194 MLRS!


Βυθισμένο στη θλίψη το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο-Ένδεκα φοιτητές ανάμεσα στα θύματα
H μητέρα της Κλαούντια Λάτα (που ήταν Αλβανικής καταγωγής, εισήλθε στο Ιατρικό Τμήμα της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) και φοιτούσε στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ ) συγκινεί με τα λόγια της στην κάμερα της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος», μιλώντας με τρεμάμενη φωνή για την σημερινή ημέρα και την κόρη της. Η ίδια δεν άντεξε και με δάκρυα στα μάτια εξήγησε πως 3 μέρες μετά το περιστατικό την πήρε «μέσα σε μια μαύρη σακούλα».
«Σήμερα είναι η πιο δύσκολη ημέρα της ζωής μου, ο θρήνος είναι μεγάλος, μας λείπει πολύ», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της 20χρονης.
Στη συνέχεια, ξέσπασε λέγοντας: «Είχα μια ελπίδα σαν μάνα να τη βρω ζωντανή, όμως τρεις μέρες μετά μου την έφεραν σε μια μαύρη σακούλα... Κάψανε το παιδί μας και μας το έδωσαν σε μια κούτα στάχτη».
Η μητέρα της Κλαούντια αφού περιέγραψε τους αγώνες που είχε κάνει για να μεγαλώσει το παιδί της που έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα, ζητά δικαίωση και απόδοση ευθυνών. Θα ήθελε να την πάρει τηλέφωνο και να της εκφράσει το πόσο την νοιάζεται και της λείπει η παρουσία της από το σπίτι. «Είχε τόσα όνειρα και την σκότωσαν», είπε.

Δεν είναι όμως μόνο το μαζικό Κρατικό Έγκλημα στα Τέμπη.
Είναι και οι χυδαίες αντιδράσεις των φασιστών στρατιωτικών της 194 MLRS. Θυμίζουμε:

Δεν έχει όριο η Αλητεία των Ακροδεξιών στρατιωτικών που υπηρετούν στην 194 MLRS.

Σχολιάζοντας δημόσια την απώλεια της Κλαούντιας Λάτα, που ήταν ένα από τα 57 θύματα στο τρομερό κυβερνητικό και κρατικό Έγκλημα στα Τέμπη, ενώ σπούδαζε στο τμήμα Ιατρικής της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων στη Θεσσαλονίκη....

Σχολίασαν ότι με την απώλεια της Αλβανίδας πατσίσαμε για τον Κατσιφά.

Δε μας νοιάζει εμάς ο χαμός της.

Ας πάνε να την κλάψουν οι Αλβανοί...

Θυμίζουμε ότι η Κλαούντια γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα, ενώ οι γονείς της έχουν αλβανική καταγωγή.

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, η Κλαούντια είχε πάει στο καρναβάλι της Πάτρας.

Τι σχέση έχει τώρα η δολοφονία της Κλαούντιας στα Τέμπη, με τον ακροδεξιό προβοκάτορα Κατσιφά, που οπλισμένος και πυροβολώντας, επιχείρησε να προκαλέσει διπλωματικό επεισόδιο, θα πρέπει να το εξηγήσουν οι Ακροδεξιοί Στρατιωτικοί.

Η συμπεριφορά των κρατών ασφάλειας/πολέμου σε Ελλάδα-Αλβανία είναι απεχθής και καταδικαστέα.

Ποιος έχει ανάγκη τους συμψηφισμούς των νεκρών;

Επιβεβαιώνει το ΓΕΣ αυτές τις καταγγελίες;

Εμείς απαιτούμε από το ΓΕΣ και το Γ Σώμα Στρατού να κάνουν έρευνα και να σπάσουν τον δεσμό του μίσους μεταξύ 194 MLRS, 193 MLRS και τη Διεύθυνση Πυροβολικού του Γ Σώματος Στρατού.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου