Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

Στέλεχος 33ης Ταξιαρχίας: Να μην σταλεί η Φρεγάτα ΥΔΡΑ στην Ερυθρά θάλασσα-Καλώ τους συναδέλφους μου να Αρνηθούν

Όλοι όσοι υπηρετούμε στον Ελληνικό Στρατό γνωρίζουμε ότι η συμμετοχή της Φρεγάτας ΥΔΡΑ στις επιχειρήσεις των ΗΠΑ και της ΕΕ στην Ερυθρά θάλασσα είναι μια ακόμη Αποστολή Αυτοκτονίας.
Μια αποστολή αυτοκτονίας που οργανώνεται λίγους μήνες μετά το κυβερνητικό έγκλημα στη Λιβύη, όταν υπουργοί και στρατηγοί οργάνωσαν αδίστακτα μια επιχείρηση παίζοντας πολιτικά και γεωστρατηγικά παιχνίδια στην πλάτη μας. 
Αποτέλεσμα τα πέντε φέρετρα σκεπασμένα με ελληνική σημαία των τριών συναδέλφων μας και των δύο νέων που χάθηκαν τόσο άδικα.
Κυρίως όμως είναι συμμετοχή στον βρώμικο πόλεμο Γενοκτονία εναντίον του λαού της Παλαιστίνης που διεξάγει ο Ισραηλινός Στρατός.
Προσωπικά καλώ τους στρατιωτικούς που διατάχθηκαν να συμβάλλουν στο Ευρωπαϊκό Στρατηγείο στη Λάρισα και το πλήρωμα της Φρεγάτας ΥΔΡΑ να Αρνηθούν οποιαδήποτε συμμετοχή.
Συνάδελφοι, όλοι ξέρουμε τι αντιμετωπίζουμε με την ακρίβεια, τους χαμηλούς μισθούς, τον ιδιοκτήτη που αυξάνει το ενοίκιο, τον εμπαιγμό μας από το Υπουργείο Άμυνας.
Η κυβέρνηση προσπαθεί να μας εξαγοράσει, να μας μετατρέψει σε Μισθοφόρους Στρατιώτες που τα κάνουν όλα για μια χούφτα ευρώ,     Πραιτοριανούς των επιχειρηματιών, των Βρυξελλών και των Αμερικανών.
Συνάδελφοι, το δίλημμα είναι μπροστά μας:
θα σκοτωνόμαστε μεταξύ μας, γλύφοντας και παρακαλώντας πολιτικούς και στρατηγούς για να καταφέρουμε να πάμε Κόσοβο-Βοσνία-Πολωνία-Ουκρανία-Αρμενία για να κερδίσουμε κάποια επιπλέον ευρώ και να κλείσουμε κάποια τρύπα ή θα αγωνιστούμε ενάντια σε όλα αυτά, ενάντια σε αυτούς που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση;
Αλήθεια συνάδελφοι τι ρόλο παίζουμε εμείς στον Ελληνικό Στρατό;
Πρέπει να παραμείνουμε στις Ένοπλες Δυνάμεις;
Εκατοντάδες ΕΠ.ΟΠ. και στρατιωτικοί αποχωρούν.
Μήπως πρέπει να ακολουθήσουμε το παράδειγμα τους;
Θα συμβουλεύαμε σήμερα ένα νέο άνθρωπο να καταταγεί ΕΠ.ΟΠ., ΟΒΑ ή να πάει στην Σχολή Ευελπίδων και στην ΣΜΥ;
Προσωπικά θα του έλεγα να μείνει μακριά και να μην κάνει το λάθος.
Θα τον προέτρεπα να μην κάνει το λάθος που κάναμε εμείς, να κοιτάξει να βολευτεί στον Ελληνικό Στρατό, αλλά να κάτσει και να αγωνιστεί για να κάνει πράξη τα όνειρα του.
Συνάδελφοι να απειλήσουμε με τους συλλογικούς αγώνες αυτούς που κάνουν τον πόλεμο καθημερινότητα και κερδίζουν καταστρέφοντας λαούς.
     ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου