Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων: Άγρια καψόνια και βίαια χτυπήματα ακόμη και στην Εκπαίδευση στον Υμηττό!

Μεγάλη προβολή έτυχε από τα μιλιταριστικά σαιτ η προπαγάνδα του ΓΕΣ για την Εκπαίδευση που διεξήγαγε η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) από 30 Ιανουαρίου έως 16 Φεβρουαρίου 2024, στον Υμηττό και στο Περτούλι Τρικάλων.

Μάλιστα, η εκπαίδευση που  παρακολούθησαν και 8 σπουδαστές από τις Στρατιωτικές Ακαδημίες της Βουλγαρίας, των ΗΠΑ και της Λετονίας, περιέλαβε μεταξύ άλλων, διεξαγωγή ασκήσεων μικρών κλιμακίων, βολές μάχης ταχείας αντίδρασης, βολές με ατομικό και βαρύ οπλισμό καθώς και αντικείμενα εκμάθησης τεχνικών επιβίωσης. 


Επιπρόσθετα, πραγματοποιήθηκε συνεκπαίδευση των σπουδαστών από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων με προσωπικό και μέσα της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού (1η ΤΑΞΑΣ) «ΚΙΛΚΙΣ ΛΑΧΑΝΑ» και του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ).



Αυτό που ξέχασαν να αναφέρουν Υπουργείο, ΓΕΣ, Αξιωματικοί της Σχολής Ευελπίδων και δημοσιογραφικά παπαγαλάκια είναι ότι υπήρξαν και κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης στον Υμηττό βίαια περιστατικά, με πρωταγωνιστές σπουδαστές μεγαλυτέρων ετών που έχουν αναλάβει ρόλο βασανιστών.  
           

Σύμφωνα με καταγγελία γονιού που έγινε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΣΗ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ, Τεταρτοετής σπουδαστής κλώτσησε στο κεφάλι νεώτερο συνάδελφο του.
Μάλιστα, το ρόλο του βασανιστή δεν έχουν αναλάβει Έλληνες σπουδαστές μεγαλυτέρων ετών, αλλά και ομοιόβαθμοι τους που προέρχονται από άλλες χώρες. 

Το κακό με τους βασανισμούς στην ΣΣΕ έχει παραγίνει καθώς πιάνει το νήμα από τα πεπραγμένα της Σχολής κατά τη διάρκεια της Δικτατορίας των Συνταγματαρχών.
Πλέον στην Σχολή εισάγονται σπουδαστές όλο και με πιο χαμηλή βαθμολογία, με αντίληψη Πραιτοριανού, καθώς τα καψόνια και οι βιαιότητες είναι γνωστά και επεκτείνονται.
Αυτή είναι η εκπαίδευση των Αξιωματικών που επανδρώνουν τον νέο ελληνικό Στρατό, Εγγυητή καπιταλιστικών και ιμπεριαλιστικών συμφερόντων, υπερασπιστή εφοπλιστών και επιχειρηματιών, αδίστακτων Μισθοφόρων Στρατιωτών που κάνουν τα πάντα για μια χούφτα ευρώ και δολάρια.

Εμείς καλούμε την νεολαία να Μην Καταταγεί Μισθοφόρος Στρατιώτης ΟΒΑ-ΕΠ.ΟΠ. και Στρατιωτικός.
Καλούμε τους συνφάνταρους να ενισχύσουν την προσπάθεια για Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, ενάντια στον πόλεμο και τον εθνικισμό, ενάντια σε ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ.
Είμαστε ενάντια στην Υποχρεωτική Στρατιωτική Θητεία και τον Μισθοφορικό Στρατό.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com 

5 σχόλια:

  1. Βλεπω το Μ71 συνεχιζουμε δυναμικα να εχουμε εκπαίδευση σε στυλ Βιετνάμ που εαν δεν σε βγαινει η μεση με τις ωρες δεν θα καταλαβεις στρατο που ειναι τα γιλεκα μαχης? εεε? υποτίθεται εγινε αγορα γιλεκο μαχης,υποθετικα ολα αυτα που ητανε κονδύλια και που πηγαν τα λεφτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο και να λέμε για τους Αμερικανούς αυτή τουλάχιστον κατάλαβαν το λάθος με το Μ71 μετά το πόλεμο ,όσοι έζησαν η μισή είχαν την μέση τους αλλά ο Έλληνας πολιτικό προσωπικό πολύ πιθανόν η αξιωματικός το μεγάλωσε σε σχέση με το αμερικανικό για την μίζα που δεν παρέχει καμία προστασία αλλά ταλαιπωρία που με τα νέα τεχνολογία μέσα και έρευνα που έκαναν στο εξωτερικό, υπάρχουν καλύτερα μέσα.Η αμφιβολία μου είναι πλέον σιγουριά ότι δεν έκαναν καμία έρευνα αλλά του 5 λεπτού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην ΣΣΕ οι ποινές στους νέους Ευέλπιδες πέφτουν κατευθυνόμενες έως εκδικητικές χωρίς κανένα μέτρο για να τους αναγκάσουν να παραιτηθούν η να τους διώξουν. Τι περιμένεις από ανήθικους αξιωματικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η σχολή Ευελπίδων είναι ένα από τα μεγαλύτερα κολαστήρια που υπαρχουν στην σύγχρονη Ελλαδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και λίγα λες. Έχουν τους ποιο ανήθικους και εκδικητικούς αξιωματικούς.

      Διαγραφή