Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Δημόσια παραδοχή κινδύνου απωλειών για το πλήρωμα της Φρεγάτας ΥΔΡΑ από τον Δένδια

Μιλώντας στο πλήρωμα της φρεγάτας ο υπουργός Αμυνας είπε: «Εχω απόλυτη επίγνωση ότι η πατρίδα σας στέλνει σε μια ζώνη κινδύνου…. κατανοούμε όλοι ότι η συμμετοχή στην επιχείρηση εμπεριέχει κινδύνους, σημαντικούς κινδύνους, αλλά το Πολεμικό Ναυτικό της πατρίδας με την υψηλή αίσθηση καθήκοντος και τον επαγγελματισμό που διακρίνει τα στελέχη του ιστορικά δεν έχει κρυφτεί μπροστά στις προκλήσεις».

Μα τι είναι αυτά που λέει ο ΥΕΘΑ Ν.Δένδιας;
Για πρώτη φορά φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού στέλνεται με ευθύνη της κυβέρνησης ΝΔ και του ίδιου σε πολεμική επιχείρηση.
Ενώ όλοι ξέρουν τους θανάσιμους κινδύνους, το μέγεθος και την ποιότητα  των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το πλοίο.

 «Η συμμετοχή της φρεγάτας, μαζί με την ανάληψη της διοίκησης του επιχειρησιακού στρατηγείου από την Ελλάδα με Έλληνα Διοικητή, εξυπηρετεί πρωτίστως τα εθνικά συμφέροντα. Η Ελλάδα ως ναυτιλιακή δύναμη με ηγετικό ρόλο στην παγκόσμια ναυτιλία, αποδίδει τεράστια σημασία στην ανάγκη διασφάλισης της ελεύθερης ναυσιπλοΐας και της ζωής των Ελλήνων ναυτικών, αλλά και του βιοτικού επιπέδου των πολιτών της χώρας μας»

Από που και ως που είναι εθνικά συμφέροντα των λαθρεμπόρων εφοπλιστών που κερδίζουν τριπλά ναύλα, χρησιμοποιούν σημαίες ευκαιρίας για να φοροδιαφεύγουν και λιώνουν στην εκμετάλλευση Έλληνες και ξένους ναυτικούς, μεταφέροντας εφόδια στο κράτος του Ισραήλ που δολοφονεί τον λαό της Παλαιστίνης;
Για ποια ναυσιπλοία μιλά ο Δένδιας;
Αυτό είναι το προπαγανδιστικό παραμύθι των Αμερικανών και των Ευρωπαίων ιμπεριαλιστών.
Οι Χούθι επιτίθενται στα πλοία που εφοδιάζουν το Ισραήλ και απαιτούν τον τερματισμό του πολέμου σφαγή των Παλαιστινίων.
Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Ισραήλ και εξυπηρετεί τους σχεδιασμούς Γενοκτονίας των Παλαιστινίων που δρομολογεί ο Νετανιάχου.
Αυτή είναι η αποστολή της φρεγάτας στην Ερυθρά θάλασσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου