Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Τι γίνεται με τον χακί συνδικαλισμό: Το ΚΚΕ τα βρίσκει με τη γαλάζια ΠΟΜΕΝΣ και η δεξιά Ένωση της Ηπείρου επιστρέφει στην ΠΟΕΣ

Σοβαρές διεργασίες υπάρχουν στον χακί συνδικαλισμό.
Το Υπουργείο Άμυνας προωθεί τη δημιουργία Σώματος Υπαξιωματικών
με βάση τα αμερικανικά πρότυπα, ώστε να εντείνει τον συντεχνιασμό, να αυξήσει τον έλεγχο και την χειραγώγηση των στρατιωτικών, διεμβολίζοντας τις Ομοσπονδίες.
Το ΚΚΕ γυρνά την πλάτη και τα βρίσκει με την γαλάζια ΠΟΜΕΝΣ που έβριζε μέσω του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, οι συνδικαλιστές της οποίας έχουν αράξει στο Πεντάγωνο, ενώ δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να καθησυχάζουν τους στρατιωτικούς για τις αλλαγές που προωθεί ο Ν.Δένδιας, αλλά και για το ακανθώδες ζήτημα των ΕΠ.ΟΠ. που πλησιάζοντας τα 50 χρόνια βλέπουν την πόρτα της εξόδου και την Ανεργία να πλησιάζει.
Και κάπου εκεί η  δεξιά Ένωση στρατιωτικών της  Ηπείρου έκανε την έκπληξη και επέστρεψε στην ΠΟΕΣ.
Να θυμίσουμε στη διάσπαση του 2017 σε δύο Ομοσπονδίες, οι στρατιωτικοί της Ηπείρου είχαν στήσει τη δεύτερη Ομοσπονδία της ΠΟΜΕΝΣ.
Σήμερα  η Ένωση Στρατιωτικών Ιωαννίνων (ΕΣΠΕΕΙ), διαπιστώνει την ανάγκη να αποκτήσουν φωνή και μάλιστα με ιδιαίτερα εμφατικό τρόπο, αφού η ανακοίνωση της «απελευθέρωσής τους» επελέγη να δημοσιευθεί ανήμερα της επετείου της απελευθέρωσης των Ιωαννίνων. 

Τι έχουμε να δούμε ακόμη...

5 σχόλια:

  1. Όλα για το αμεταθετος.εμετος μου ρχεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί όλοι αμετάθετο έχουν .κατι άλλο παίζει …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γινεται πολεμος ποιος ελαφρας υπηρεσιας θα παραμείνει,διοτι θελουν ολους να τους μετακινήσουν και οπως φυσικα τρομαξαν και τα βυσματα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΕΤΑΘΕΤΟ, αν καταργηθεί να δουμε ποιός θα ασχοληθεί με συνδικαλισμο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή